20 Nisan 2024 11:52

Merhabalar Vorcom tableti oğlum için oyun tableti olarak aldım. 5 aylık cihaz henüz ve aktif kullanmıyoruz. RAM gücü olsun hafızası olsun cezbetti açıkçası şans vermek istedik. Ancak son zamanlar da ani şarj düşüşü çok canımızı sıkmaya başladı. Birkaç haftadır da %50 kaldığında şarjı kapanıyor. Bu kadar kısa sürede ve tableti aktif kullanmadığımız halde aldığıma pişman oldum resmen. 2 yıl garanti süresi olan cihazın 4 ayda sıkıntı çıkarması üzdü. Yardımcı olabilir misiniz lütfen çözüme ulaşmak istiyorum.

20 Nisan 2024 15:07 (Şikayetten 3 saat sonra)
27 Mayıs 2024 22:21

Tekrar merhabalar durumu güncellemek istiyorum firma tarafından arandım 17 Mayıs tarihinde taraflarına kargoladım ürünü batarya değişimi olmuş şu an tablet açılıyor düzene girmiş evet ancak batarya değişimi için ekrandan açmışlar kasayı ve ürünümün kasasında vuruklar oluşmuş, çizikler oluşmuş. Bir de milim bile olsa ekranı orantılı takamamışlar. Şu anlık batarya şikayetim giderildi fakat 4 aylık ürünüm kılıflı kullanılmasına rağmen sanki 2 senelik hırpalanmış ürün gibi duruyor. Kısaca şikayetten ötürü firmanın ilgisi güzel ancak tabletim yıpranmış şekilde ulaştı. Bir daha bilmediğim firmalardan şansa bırakıp asla ürün almam arkadaşlar. Hızına asla sözüm yok oyun için aldık ama gerek bataryası olsun gerek garanti kapsamında ürünümün dönüşü olsun şu an gerçekten memnun değilim. Kısa süre içinde yine bataryadan mağdur olacağıma eminim kısaca.

Bektaş
18 Mart 2025 21:44
Tabletin Sürekli Kapanma Sorunu
tabletin-surekli-kapanma-sorunu-2.pdf
Yavuz sonuçtan çok memnun

Yavuz
01 Mayıs 2024 10:32
"Teşekkürler"

Vorcom Ekran Sorunu Sürekli Tekrarlıyor!

09 Ağustos 2025 02:47