Volta Teslim Edilmeyen Beyaz Moped Ve İade Sorunu!

İclalll
30 Ekim 2024 21:09

A101 mağazasından Eylül 2024 tarihinde Volta VS2 beyaz moped aldım. (Beyazını bulabilmek için internet mağazası ve şubeleri dolaştım). Ürünün en geç Ekim ayının 3. Haftası gibi teslim edileceğini ilettiler. 22 Ekim tarihinde Volta Motor Kocaeli müşteri hizmetleri beni arayarak; "Fabrikamıza beyaz kasa gelmedi, size siyah moped gönderelim mi? " diye sordu; düşünüp dönüş yapacağımı söyledim. Motor kaskımı bile almıştım. 23 Ekim tarihinde Volta Müşteri hizmetlerini aradım fakat görüşme sağlayamadım. 24 Ekim tarihinde tekrar aradım, önümde 26 kişi vardı, 56 dakika hatta bekleyerek bağlandım. Mağazalarda beyaz var, bize neden teslimat yapılmıyor dedim; "Elimizde sadece siyah var" dediler. A101'den faturamla iptal işlemi yapabileceğimi söylediler. Faturamla birlikte mağazadan iptal işlemi yaptım. Bir haftaya yakın olmasına rağmen hesabıma geçen herhangi bir tutar yok. Hem param iki aya yakın kullanıldı, hem de beyaz gösterip satılmayan siyah ürünleri bizlere vermeye çalıştılar. Hem A101 mağazasından hem de Volta Motor'dan şikayetçiyim.

profile profile

Konya
Konya

Aynı dert bende de var milletin parasını kullanıyorlar. Galiba faize yatırıp motor yok diye uyutuyorlar.

Meryem sonuçtan hiç memnun değil

Meryem
25 Ekim 2024 17:07
Teslim Edilmeyen Moped Ve Ulaşılamayan Müşteri Hizmetleri

Burak
09 Ağustos 2024 13:26
Nihat sonuçtan hiç memnun değil

Nihat
12 Kasım 2024 20:53