Tolga sonuçtan hiç memnun değil

29 Temmuz 2024 13:54

Voge markasından 22.05.2024 tarihinde sıfır kilometre yetkili bayiden 250 Rally aldım ve sorunlar burada başladı. Motosikleti Antalya'dan alıp aynı gün Kayseri'ye gelirken ABS devre dışı kaldı, butonla aktif edemedim. Bayiye bildirdim, ardından Kayseri'de servise 4 defa gittim, bulamadılar. Sebebini en son İkitelli fabrikada İ**** U***'ya hatır rica ulaştım, durumu anlattım. ABS kablosundandır dedi. Motorun yanlarını sökünce servisle kabloyu bir yere bağlamadıklarını gördük. O da egzoza değerek erimiş. Servis kaydı açıldı, 2 aydır gelen giden yok. Ayrıca yolda yağan yağmur sonucunda farları buğulandı. Kayseri'de servise götürdüm, buna bir şey yapamam dedi. Yetkili servis kayıt dahi açmadı. Depo kapağı zıngır zıngır oynayıp ses yapıyor, sürekli açılıyor. Üst dilime buna da bir şey yapılmadı. Voge pişmanlık arkadaşlar. E-ticaretçiyim, Kayseri'de büyük markalara hizmet veriyorum. Voge'yi 44 defa aradım, parçamla alakalı ne gelen var ne giden. Ürünü her yere reklam edeceğim! Müşteri hizmetleri dönmüyor dahi.

Tolga
Tolga
01 Ağustos 2024 16:19

Zerre sönüş yapmayan firma

Ramazan
Ramazan

Kardeşim öncelikle geçmiş olsun. Bende sr3 aldım bir hafta oldu. Amortisörler sen tok tok diye ses geliyor servisi arıyorum zamanla alışır diyor. Kullanma kılavuzu İngilizce ve Çince hiçbir şey anlamıyorum. İstanbul'u arıyorsun açan yok. Denk gelip açarlarsa kims3 bir şey bilmiyor herkes bir yere aktarıyor en son tele ff onu kapatıyorlar. Yani bir haftada bin pişman oldum aldığıma. İnşallah ilerde düzelir diyelim.

Kurtuluş
Kurtuluş
Şikayeti Çözüldü

Merhaba amortisörler en son kademe olarak ayarlattım aynen sizde ki tok tok ses geliyordu kasisten falan geçerken hala devam ediyor ben değiştirme kararı aldım sıfır sayılacak motor ama geçmiyor o ses

Motor Parça Tedarik Sürecinde Yaşanan Sorunlar

16 Nisan 2025 17:21
M. Mete sonuçtan hiç memnun değil

Voge Müşteri Hizmetleri İlgisizliği Ve Saygısızlığı

05 Şubat 2025 12:10
Duhan sonuçtan hiç memnun değil

Voge DSX525'in 3000 Km'de Akü Ve Debriyaj Teli Sorunu, Garanti Kapsamı Dışında Bırakıldı

04 Temmuz 2025 12:44