Vip Sürücü Kursu (Konya) Yapılan Haksızlıklar

19 Haziran 2023 00:49

Selçuklu/Konya'da bulunan Vip Sürücü kursuna Araç ehliyeti almak için Eşimin kayıt işlemlerini yaptırdık. Direksiyon Eğitim sürüşlerinde kullandıkları araçla ilgili diğer kursiyerlerde dahil sürücü kursuna aracın debriyaj ve vites dişlisi problemli olduğunu defalarca söyleyip aksaklıklar yaşandıktan sonra sürücü kursu aracın problemini kısmi olarak giderdi.

1. Sınavda eşimin heyecanı ve hatasından dolayı sınavı geçemedi.

2. Sınav öncesi Direksiyon eğitim sürüşlerinde yine araçta aynı aksaklıklar aracın egzozdan siyah duman atması ve sınavdan bir gün öncesi direksiyon eğitiminde aracın yolda arıza yapıp kalması sonucu sınav günü aynı marka farklı kasa ebatı olan araçla Direksiyon sınavına girdi eşim.

18.06.2023'de eşimden önce ve sonra direksiyon sınavına giren diğer 6 sürücü adayı da araç faklılığından dolayı sınavdan geçemediler. Bu bilerek ve istenilerek yapılan hata sürücü kursunun yaptığı emek hırsızlığı ve sürücü adaylarında oluşturduğu maddi ve psikolojik baskı, yıpranma, bozukluk yaratmaktadır suçtur.

Gün boyu araç kullanıyor olmama rağmen biz profesyonel sürücüler bile farklı araçlarda debriyaj, vites ve farklı boyutlar olmasından dolayı belli bir dakika sonra alışıyoruz.

18 Haziran 2023 14:15

Merhaba Selçuklu/Konya'da bulunan v. İ. P sürücü kursuna Araç ehliyeti almak için Eşimin kayıt işlemlerini yaptırdık. Direksiyon Eğitim sürüşlerinde kullandıkları araçla ilgili diğer kursiyerlerde dahil sürücü kursuna aracın debriyaj ve vites dişlisi problemli olduğunu defalarca söyleyip aksaklıklar yaşandıktan sonra sürücü kursu aracın problemini kısmi olarak giderdi.

1. Ci sınavda eşimin heyecanı ve hatasından dolayı sınavı geçemedi.

2. Ci sınav öncesi Direksiyon eğitim sürüşlerinde yine araçta aynı aksaklıklar aracın egzozdan siyah duman atması ve sınavdan bir gün öncesi direksiyon eğitiminde aracın yolda arıza yapıp kalması sonucu sınav günü aynı marka farklı kasa ebatı olan araçla Direksiyon sınavına girdi eşim.

18.06.2023 tarihinde eşimden önce ve sonra direksiyon sınavına giren diğer 6 sürücü adayıda araç faklılığından dolayı sınavdan geçemediler. Bu bilerek ve istenilerek yapılan hata sürücü kursunun yaptığı emek hırsızlığı ve sürücü adaylarında oluşturduğu maddi ve psikolojik baskı, yıpranma, bozukluk yaratmaktadır suçtur.

Gün boyu araç kullanıyor. Olmama rağmen biz profesyonel sürücüler bile farklı araçlarda debriyaj, vites ve farklı boyutlar olmasından dolayı belli bir dakika sonra alışıyoruz.

Tekirdağ Görkem Sürücü Kursu Pişmanlıktır

20 Kasım 2023 12:05

25 Kasım 2023 18:47
Tuba sonuçtan hiç memnun değil

16 Mart 2024 14:13
Park Sürücü Kursu Kapatılmalı Böyle Kurs Bizlere Hizmet Veriyor Olamaz
Halilibrahim sonuçtan hiç memnun değil

Süvari Sürücü Kursu'nda Yetersiz Eğitim Ve İletişim Sorunları

11 Şubat 2025 20:58