Işık sonuçtan hiç memnun değil

Vize Başvuru Sürecinde Yaşanan Sorunlar Ve Tekel Eleştirisi

20 Aralık 2024 13:25

Hayatımda ilk kez vize almak için başvuru yapmam gerekiyordu. Bu şirketin tekel olarak yaptığını öğrendim. Siteye üye oldum ve sonrasında vize randevu başvuru için giriş yapmak istedim. Siteye giriş imkansız arkadaşlar, üyeliğimi tanımlamıyor. Ne yaparsam yapayım giremiyorum. 2 ay boyunca ne kadar uğraşırsam uğraşayım bu siteye giriş yapamadım ve şimdi randevu alamadığım için uçak biletim yanacak. Böyle kalitesiz firmalar nasıl bizim ülkemizde bu işi tekel olarak yürütebiliyor! Sen nasıl bu işi tek başına yapabilirsin? Arayüzün kötü, siteye giriş imkansız, müşteri desteğin yetersiz! Sen nasıl geldin de bu işi tek-EL olarak yürütebildin? Lütfen herkes bunları şikayet etsin, sene olmuş 2025 çektiğimiz sıkıntıya bak. Sizleri elimden gelen her yere şikayet edeceğim. 2 aydır uğraşıyorum hiçbir aksiyon almadınız, yardımcı olmadınız. İlgisiz, alakasız, kalitesiz bir firma olduğunuz ortada. Bu işi sadece siz yaptığınız için insanlar size muhtaç diye düşünüp böyle kalitesiz iş yapıyorsunuz. Bunun hesabını vermek zorundasınız!

09 Ocak 17:05

VFS Global isimli Türkiye'de vize işlemleri tekel olarak yürüten firmadan şikayetçiyim kardeşim. 2025 yılında siteye giriş yapamıyorsun! Sürekli hata veriyor, bırakın randevu almayı üyelik dahi açamıyorum. Üyelik açsam giriş yapamıyorum, giriş yapmak isteyince telefon no veriyorum bu numara kullanılıyor diyor. Şifre sıfırlanmıyor. İşini yarım yamalak yapan böyle firmalar ne hakla tekel olabiliyor kardeşim? Müşteri hizmetini aradığınızda asla yardımcı olmuyorlar, maillere geri dönüş yapılmıyor, yapılsa dahi hiçbir fayda sağlamıyor. Hukuki olarak bu firma incelenmelidir! İşinizi hakkıyla yapmıyorsunuz. Bu şikayetimin hiçbir şeyi çözmeyeceğini biliyorum lakin okuyan arkadaşlar için söylüyorum. Lütfen üşenmeyin aksiyon alın! Böyle rezil firmalar bu işi tekel olarak yürütebilecek kapasitede değil!. Uçak biletim yandı gitti ben üye olana kadar. Umarım bunun cezasını kısa zamanda ödersiniz. VFS Global isimli firmadan şikayetçiyim!

23 Aralık 2024 10:03 (Şikayetten 2 gün sonra)
Işık
24 Aralık 2024 00:24

Bununla savaşacağım merak etmeyin. Sizin tekeliniz kalkması için yargıya gideceğim

Özge sonuçtan hiç memnun değil

Vize Randevu Sisteminizdeki Kronik Sorunlar Artık Eziyete Dönüştü

08 Eylül 17:32
Nesibe sonuçtan hiç memnun değil

23 Ekim 2024 01:11

27 Ekim 2024 03:43
Alp sonuçtan hiç memnun değil

Vize Başvuru Sitesindeki Teknik Sorunlar Ve Kötü Hizmet Deneyimi

03 Mayıs 22:16