VFS Global Vize Randevu Sorunu

31 Temmuz 2024 15:02

VFS Global web sitesi tam bir fiyasko, sürekli hata vermekle beraber kesinlikle vize randevusu bulunamıyor. Şikayetvar.com'da cevap olarak c***********@gateway.com.tr bu adrese mail atarsanız memnuniyet ile yardımcı oluruz yazıyorlar, mail atınca da randevu slotlarını takip etmeye devam ediniz diyorlar. Bizler bunu zaten biliyoruz. Sorun şu ki takip edemiyoruz! Microsoft Edge, Mozilla Firefox ve Google Chrome bunları deneyin diyorlar, yok efendim geçmişi silin diyorlar, yok efendim internet bağlantınızı değiştirin diyorlar, hepsini denedim olmuyor. Es kaza günde 2-3 defa girebilirsek bu sefer de randevu yok yazıyor. Sitelerinde belirledikleri saatte bu sabah girebildim, sözde Ankara başvuru merkezi randevu slotunu çarşamba günü sabah 11.00'da açıyordu, 10.50'den 12.00'a kadar her 5 dakikada bir denedim ama randevu yok! Polonya'da doktora eğitimine kabul aldım, vizeye ihtiyacım var, seminerlere katılacağım ama ne yazık ki randevu bulamıyoruz! Uzun dönem ne yüksek öğrenim ne de Erasmus vize randevusu bulunamıyor!

01 Ağustos 2024 11:03 (Şikayetten 20 saat sonra)

Can sonuçtan hiç memnun değil

24 Ağustos 2024 10:07
Tuğba sonuçtan hiç memnun değil

10 Ocak 2024 11:32
Furkan sonuçtan hiç memnun değil

09 Ekim 2024 23:18
VFS Global: Randevu Kabusu Ve Teknik Sorunlar