Özlem sonuçtan hiç memnun değil

VFS Global VFS Polonya Vize Randevusu Ve VFS Botları

24 Eylül 2024 13:34

VFS Polonya vize randevusu ve VFS botları
15 Ağustos 2024 tarihinden 24.09.2024 tarihleri arasında Polonya hazırlık d tipi vize randevusu alamıyoruz. Defalarca mail yazdım cevap hep aynı ( sistemi kontrol edin mail üzerinden cevap verememekteyiz.) 41 gündür her 15 dakika bir girmemize rağmen randevu yok. Hayatımız VFS oldu. Gece alarm kurup bakıyoruz. 20 gün önce VFS randevu botları var 350 euro randevu alan. Bunun için sistem kurulmuş. Vatandaş nasıl bulsun. Çaresizlikten parayı oraya yatırdık. Bir randevu =350 euro. 20 gündür oradan da ses yok. Bugün yarın diyerek oyalanıyoruz. Dün tam buldum derken bu botlar devreye girerek randevuları alıyorlar. Lütfen herkes yazsın ayrıca CİMER'e bildiriniz. Çözüm bulamaz isem haber kanallarına bildirelim. Bir randevu için ülkenin geldiği hale bakınız. Bu randevu sistemine çözüm getiriniz.

04 Ekim 2024 10:02

VFS Global Polonya öğrencileri için lütfen randevu açınız. Ekim ayı okulların açılmasına 10 günden az bir zaman kaldı. Uzun dönem diğer uzun dönem kategorisinde randevu açmanızı talep ediyoruz. AB/PL vatandaşları her gün 7 merkezinizde randevu bulabiliyor. Erasmus şu an için randevu var. Ama diğer kategorilerinizde bulamıyoruz. Çünkü açmıyorsunuz veya 1 tane randevu açıyorsunuz. Özellikle sorun yaşadığımız uzun dönem diğer uzun dönem.

profile profile profile
24 Eylül 2024 15:18 (Şikayetten 1 saat sonra)
24 Eylül 2024 15:56

Öncelikle hızlı geri dönüşünüz için teşekkürler ederim. Dediğiniz adrese mailimi attım. Bu durumda olan binlerce kişiyiz. Sesimizi duyun ve yardımcı olun bizlere.

24 Eylül 2024 17:27

Verdiğiniz mail adresinden gelen cevap aşağıdadır. Sorunumu çözmüş mü oluyorsunuz. Ben bu yazılanları bilmiyormuyum. VFS Global Vize Başvuru Merkezimize göndermiş olduğunuz geri bildiriminiz için öncelikle teşekkür ederiz. VFS Global’e yapmış olduğunuz geri bildiriminize istinaden; VFS Global olarak Polonya Konsolosluğu’nun belirlemiş olduğu kotalar doğrultusunda randevular açılmaktadır ve sayılar her ay farklılık göstermektedir. Daha fazla randevu açma yetkimiz bulunmadığından VFS Global Vize Başvuru Merkezi olarak sizlerden gelen talepleri Polonya Konsolosluğu’na bildirmekte olup verdikleri karar dahilinde yardımcı olmaktayız. Biz de her başvuranımıza yardımcı olmak isteriz ekibimiz ve sistemimiz hazır olsa dahi aracı kurum olduğumuzdan bizlere belirtilen randevu sayısı kadar almakla yükümlüyüz. Web sitemizden yetki bölgenizi kontrol ederek İstanbul dışındaki diğer ofislerimizden de randevu kontrolü sağlayabileceğinizi iletmek isteriz. Sürekli takip ederek sistemimizden randevular açıldığında randevunuzu oluşturabilirsiniz. Ek olarak Polonya Konsolosluğu web sitesi ‘Duyurular’ bölümünden vize ve randevu süreçleri ile ilgili bilgileri takip edebileceğinizi iletmek isteriz. Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Vito

Durum aynı yoğunluğun geçmesini beklemek 2 haftayı bulur tahmini

Vito

Randevu alabildiniz mi_? Son durum nedir 2 şey fark ettim. Ülke seçerken bütün ülkeleri büyük harfte gösteriyor. Türkiye'yi küçük harfle gösteriyor 2. Cisi de AB üyesi olanlar bizim gibi randevu sorunu yaşamıyor. 7 şehirde anında randevu alıyor. Bunun ciddi derecede 1rkçılık olduğunu düşünüyorum.

Özlem

Maalesef randevu alamadık. VFS çözüm olarak gönderdiği mail adresi bana aynı cümleleri tekrarlayıp durdular. Dediğiniz doğru AB vatandaşlarına 7 merkezde randevu bulabilirsiniz. Pazartesi randevu açıldı almak için ileri ki sayfaya geçmedi. Sonra VFS hata mesajı. Sonra bir duyuru VFS çöktü.

Sanem sonuçtan hiç memnun değil

26 Eylül 2024 16:19
Ecem sonuçtan hiç memnun değil

19 Temmuz 2024 13:41

Polonya Erasmus Vizesi Randevu Kabusu: İkinci Kez Mağduriyet