Ferhat sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

Vevobahis Giriş Sorunu Yaşıyorum

25 Ağustos 2024 17:32
Ferhat'ın Teşekkür Mesajı
“Teşekkürler.”

Yaklaşık 40 dakika önce sitedeyken bağlantım koptu ve bir daha siteye giriş yapamadım. Acaba hacker lar mi patlattı diye şüphe ediyorum. İns düzelir. Çünkü içeride param var. Bana dönüş yaparsanız sevinirim. Daha önce güncelleme çalışmaları da oldu ben oyundayken ama bu biraz farklı gibi sanki.

28 Ağustos 2024 12:29 (Şikayetten 2 gün sonra)

Sayın Üyemiz, Müşteri hizmetleri birimimiz tarafından aranmış olup, kayıtlı cep telefonu numaranızdan sizlere ulaşılamamıştır. Bizlere ulaştığınız takdirde sizlere yardımcı olmaktan mutluluk duyarız. Saygılarımızla, Vevobahis Müşteri Hizmetleri

Ferhat
Ferhat
05 Eylül 2024 20:19

Teşekkürler.

Umit sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

17 Aralık 2024 01:05
"Tamamdır açıldı sağ olun"

Halil
30 Kasım 2024 01:39
Siteye Erişim Sorunu

Ramazan
09 Eylül 2024 19:29
Kadir sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

Casibom Siteye Girmiyor Bağlantı Sıfırlandı Diyor!

Kadir
24 Haziran 2024 16:55
"Müşteri temsilcisi çok ilgili ve nazim biriydi. Sayesinde hata giderildi ona ayrıca teşekkür ediyorum"
Casibom Siteye Girmiyor Bağlantı Sıfırlandı Diyor!
Fatma sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

Fatma
20 Ocak 2025 12:18