Abdullah sonuçtan hiç memnun değil

Vega Tiny House (Viya Çelik Mühendislik A. Ş.) Hakkında

31 Temmuz 2023 16:59

Ödemesini sözleşme şartlarına uygun olarak yaptık. Ürünümüz zamanında teslim edilmedi. Gecikmeli teslim edilen ürünümüzde; Ölçülerini bildirdiğimiz halde Ocak, fırın ve davlumbaz yeri yapılmamış, verdiğimiz ölçülere göre buzdolabı yeri çok küçük yapılmıştır. Dolaplarda raf ve askı yerleri eksiktir. Taşıma sırasında taşıyıcı teslim yerine getirmeden bırakıp gitti. Başlarında firma yetkilisi yoktu. Taşıma sırasında kırılan spot lambaları ile fatura taleplerimize rağmen muhatap bulup talep edemedik. Maddi ve manevi yönden çok yıpratıldık.

04 Ağustos 2023 11:29

Telefonlarımızı açmayan, mesajlarımıza yanıt vermeyen firma yetkilisi ve çalışanları, ardı ardına arayarak, eksiklikleri gidereceklerini söyleyerek şikayetimizi hemen kaldırmamızı talep ettiler. Güvenimizi tamamen kaybettiğimiz için eksiklikleri gidermeden kaldırmamızın söz konusu olmadığını söyledik. Eksikleri WhatsApp aracılığı ile tekrarladık. Bekliyoruz.

Sevda
Sevda

Sayın Abdullah bey ; Ürününüz eksiksiz bir şekilde teslim edilmiş olup tüm iddialarınızı reddediyoruz. Tarafımıza şantaj yoluyla talep ettiğiniz 60 bin tl yi ödemediğimiz için bu şekilde iftira ve çirkin söylemlerle firmamıza karalama ve itibarsızlaştırma girişimleriniz hukuk departmanımıza iletilmiş olup Gerekli Yasal işlemler başlatılmış olup hakkınızda suç duyurusunda bulunulmuştur.

Abdullah

Sayın Vega yetkilileri, Mesaj tarihinizden (30 Ekim 2023) bu yana hukuk departmanınızın başlattığınızı ifade ettiğiniz yasal işlemleri, WhatsApp aracılığı ile gönderdiğim ve aldığım mesajlar yanında tüm bilgi ve belgelerim ile bekliyorum. Aradan aylar geçmesine karşı henüz bir ihbar almadım. Hukuk departmanınızın çalışmalarını gözden geçirmenizin uygun olacağını düşünüyorum. Şantaj yoluyla talep ettiğimi ifade ettiğiniz 60 bin tl yalanınız yanında WhatsApp yazışmalarımızı tekrar okursanız, iftira ve çirkin söylemlerin sizlere ait olduğunu göreceksiniz. Ayrıca göndermediğiniz stop lambaları ile faturamı CİMER aracılığı ile talep edeceğimi bilmenizi isterim.

Belgin
Belgin
Şikayeti Çözüldü

Bende mağdurum bana teslim ettiklerini evi görseniz

20 Ekim 2023 15:38

20 Ocak 2024 16:17