06 Ağustos 2024 22:44

İstanbul Meydan AVM'de bulunan Vault mağazasından Slam marka sırt çantasını aldım. Eve gelip ürünü elime alıp eşyalarımı yerleştirmek istediğimde, suluk cebinin kenarının yırtık olduğunu fark ettim. Geç saat olduğu için mağazayı arayıp kusurlu ürün sattıklarını söyleyemedim. Ertesi sabah ise yurt dışına gideceğim ve başka sırt çantam olmadığı için mecburen bu çanta ile seyahate çıktım ve çantayı bu kusuruyla kullanmaya devam ederim diye düşündüm. Fakat yine de mağazayla paylaşmak için kusurun videosunu çektim. Yurt dışına çıktığım ilk gün çantanın üstü de yırtıldı. Onu da fotoğraflardan görebilirsiniz. Yurt dışından döndükten sonra çantayı alıp Vault mağazasına götürdüm. Kendileri de bana hak vererek üründe üretim hatası olduğunu ve ithalatçı firmaya incelemeye göndereceklerini, bir hafta içerisinde değişim onayı geleceğini söylediler. Ne yazık ki on gün sonra beni arayarak, ithalatçı firmanın red verdiğini söylediler. Kendilerine ürünü zaten kusurlu sattıklarını ve aldığım güne ait video kanıtımın olduğunu söyledim. Haklı olduğumu, o haliyle getirseydim direkt değişim yapabileceklerini fakat üstü de yırtık olduğu için kusuru dikkate alamayacaklarını ve ithalatçı firmanın red verdiği için kendilerinin bu durumda bir şey yapamayacaklarını, Tüketici Mahkemesi'ne gitmemi söylediler. Bu durumu tüm mecralarda paylaşacağımı söyledim ve peşini bırakmayacağım.

Ayşe sonuçtan hiç memnun değil

02 Temmuz 2024 11:54
Tolga sonuçtan hiç memnun değil

30 Haziran 2023 21:58
Donya sonuçtan hiç memnun değil

08 Şubat 2025 14:29
Vault İstanbul Ayakkabısında Hayal Kırıklığı: 5 Ayda Açılan Ürün Ve Çözüm Sunmayan Mağaza
Duygu sonuçtan çok memnun

01 Eylül 2023 14:30