Elif sonuçtan çok memnun

Variodor Kapılarının Temizlik Sorunu Sürekli Yapışan Toz Ve Tüyler

26 Temmuz 2024 01:45
Elif'in Teşekkür Mesajı
“Çok kısa bir süre içinde müşteri hizmetleri dönüş sağladı daha sonra yetkili gelip kapıları raporlandırdı. 1 hafta içinde arkadaşlar gelip solüsyon ile temizlediler şu an için bir sıkıntı yok umarım kusma yapmaz teşekkürler Variodoor.”

Yeni ev aldım, taşındım. Oturalı 1 yılı geçti ama maalesef ki kapılarından yana şikayetim çok fazla. Sitede oturan herkeste aynı şikayet var. Kapılarımız variodor ama kapılar yapış yapış. Haftada bir silmezsek üstüne bütün havadan uçuşan tozlar ve tüyler yapışıyor.

Araştırıp yapmadığım işlem kalmadı ama buna rağmen geçmiyor. En kalitesiz kapılarda bile böyle bir sorun yaşamazken bu markada, bu kalitede kapıda yaşamak açıkçası can sıkıcı oluyor. Eski evimde ayda bir kapı silerken burada 2 günde bir kapı silmek zorunda kalıyorum. Lütfen bu konu ile ilgili yardım talep ediyorum.

26 Temmuz 2024 04:17 (Şikayetten 2 saat sonra)
Elif
Elif
07 Ağustos 2024 18:03

Kübra sonuçtan çok memnun

Kübra
19 Aralık 2024 10:48
"Tüm ilgi ve alaka için yeniden teşekkür ederim işinizin arkasında olmak çok güzel🌸🙂"
Ömer sonuçtan çok memnun

20 Eylül 2024 20:37
"İlgi alakanız ve sorunu hızlı çözüme kavuşturduğunuz için teşekkürler."
Onur sonuçtan memnun

03 Şubat 2025 14:23
"1 buçuk ay gecikmeyle de olsa gelip kapıları tamir ettiler. Şu an için bir sorun yok. Gelen arkadaşlar ilgiliydi ve işlerini iyi yaptılar. Ancak benim en çok takıldığım nokta şu oldu; o 1 buçuk aylık zamanda müşteri hizmetlerindeki yetkisi olmayan müşteri temsilcileri dışında kimseye ulaşamıyorsunuz. Defalarca arayıp, söz alınıp hiçbir şey olmayınca insan duvara karşı konuştuğu ve oyalandığı hissine kapılıyor. Bu bekleme sürecinde firmadan bir yetkili bizi arayıp "merak etmeyin, listemizdesiniz, sadece şu an çok yoğunuz ama mutlaka geleceğiz" deseydi, sözlerimizin ilgili yerlere ulaştığını bilseydik bu kadar kıyameti koparmazdık. Bence en büyük sorun buradaydı. Bunun dışında kapıların kalitesinden memnunuz."