Arif sonuçtan hiç memnun değil

22 Aralık 2024 23:29

Evimi tadilat yaparken Variodoor kapı ve Varioclick Gölcük parke aldım. Daha parkeler döşenirken bile atmalar oldu. 7-8 yerde işlem bitti, evi süpürgeyle süpürürken bile uçlardan atmalar oluyor. Çay kaşığı bile düşse, düştüğü yerde kabuğu kalkıyor. Parkeler takılalı 3 gün oldu ama sanarsınız 20 yıldır kullanılmış, eskimiş. Çevremdekileri dinlemeyip de bir tek kişinin sözüyle aldığıma o kadar pişmanım ki babamların evdeki parke rahat 10 yıllık, bizimkinden daha yeni duruyor. Kapılarda da gariplikler var ama parkelerde o kadar kusur var ki kapıdan bahsetmek gelmedi içimden. Kısacası pişmanım.

22 Aralık 2024 23:31 (Şikayetten 1 dakika sonra)
Arif
Arif
15 Mart 2025 17:29

Sırf müşterinin sorunuyla ilgilendik algısı yaratmak için yazmışlar buraya kesinlikle kimse yardımcı olmadı. Artık öyle bir talebimde yok ama bu markadan alışveriş yapacak kurbanlara uyarım olsun bu markayı bir değil bin kere düşünmelisiniz aksi takdirde buradaki yüzlerce şikayete bir tane de siz eklemiş olursunuz

25 Ağustos 2025 11:23

Merhabalar, Talebiniz ile ilgili ikinci kez eksper planlaması yaptık ama şu anda size ulaşamıyoruz. En kısa sürede sizi arayan numaraya dönebilirseniz ürün inceleme talebinizi tamamlamış olacağız. Saygılarımızla Yıldız Entegre Müşteri Hizmetleri

Berkan sonuçtan hiç memnun değil

22 Mart 2025 19:21
Terraclick Parke Kabarması Ve İlgisizlik
Ebru sonuçtan hiç memnun değil

22 Temmuz 2024 13:27