Metin sonuçtan hiç memnun değil

Uyku Perim Bebek Uyku Eğitiminde Hüsran: Psikolojiyi Hiçe Sayan Yaklaşım

29 Nisan 2024 19:18

Uyku Perim-E** Ö**** adlı kişi bugün (29.04.2024) eşimin ısrarıyla evimize geldi. Rutin işlemlerden sonra uyutmak için odaya girdiler ve belirttiği tekniği uyguladı. Bebeğimiz yaklaşık 10 dakika durmaksızın hıçkırarak ağladı. Uygulanan teknik adı altında yapılan şey, bebeğin psikolojik sağlığını bozmaktan başka bir işe yaramıyor. Bebeğimizin çok ağladığını söylediğimizde, bu kişi ağlamanın az olduğunu ve daha şiddetli ağlaması gerektiğini, bu ağlamanın normal olduğunu iddia etti. Bu şekilde bir uyku eğitimi kabul edilemez ve biz de olayı sonlandırdık. Ödediğimiz yüksek meblağdaki ücretin iadesini talep ettik ancak ödemeyi geri alamayacağımızı ve bunun zaman kaybı olduğunu söyledi. Hiçbir şekilde bunu kabul etmiyoruz. En azından bu paylaşımı yaparak başkalarının mağdur olmasını önlemek istiyorum.

profile profile profile
29 Nisan 2024 19:58 (Şikayetten 40 dakika sonra)
Metin
Metin
29 Nisan 2024 21:46

Bütün bu olumsuzluklara rağmen, bebeğimizin sağlığını, ailemizin huzurunu kaçırdığınız yetmezmiş gibi, saygısız ve üslupsuz olduğumuz suçlaması ve dava açacağınızı belirtmişsiniz. Sizi bulunduğunuz yerden alıp evimize kadar götürüp misafir ettik, kararımızı da saygılı bir üslupla belirttik. Bebeğimizin daha fazla olumsuz etkilenmemesi adına iyi ki de bu kararı hemen vermişiz. Ben de tüm hukuki haklarımı kullanıp sizi dava edeceğim.

Duygu
Duygu

Benim anlamadığım neden tüm şikayetlere daca yazıyorsunuz eda hanım. Herkesi tehdit ediyorsunuz

Uyku Perim Uyku Eğitimi Hizmetinde Yetersiz İletişim Ve Destek Deneyimi

Büşra
08 Temmuz 2025 22:51

Uyku Perim Şikayetçiyim

18 Nisan 2025 11:27
Burcu sonuçtan hiç memnun değil

Bebek Uyku Eğitimi Hizmetinde Yetersiz Destek Ve Ücret İadesi Talebi

21 Ekim 2025 15:32