Levent

Levent

Şikayetleri(3)

18 Temmuz 2024 04:131.098

"Hepsiburada'ya buradan çok teşekkür ederim sorunum 1 saat içinde çözüme ulaştırıldı müşteri memnuniyetini en. Ön planda tutan Türkiye'nin en büyük online alışveriş sitesini herkese de şiddetle tavsiye ederim sağ olun"

Levent şikayetini yayından kaldırdı
11 Ekim 2023 13:17596

"Öncelikle MoneyPay çok ilgili yaklaşımda bulunuyor şikayet üzerinden açtığım bildirimde aynı gün ve 3 saat sonrası dönüş oldu ve genel müdürlükten müşteri hizmet yetkilisi bir bayan çok kibar ve anlaşılır bir üslupla benim kafamdaki soruları hiç sıkılmadan çözdü herkesin ortak şikayet açtığı bir konuyu bende açtım hazır limit dedikleri gibi güncellemede zaten mobil üzerinden değişimleri izliyordum açıklama beni memnun etti ve burada birçok kişi normal üslupla şikayet etmemiş kimi modey pay bizi dolandırd kimi MoneyPay hazırlimitimi vermiyor gibi birçok yazı vardı ama gerçek bir şey var MoneyPay zaten önceden olmayan bir şey kimseyi zorla hazırlimitte vermedi limit bizim değil ama çoğu kişi kendi limiti kendi parası gibi hakaret içerikli yazılar yazmış katılmıyorum MoneyPay kullanmaya devam limitim ne zaman açılırsa kısaca MoneyPay kafamdaki tüm soruları anlaşılabilir şekilde çözdü müşteri hizmetleri hemen döndü çok kibarlar kısaca MoneyPay ailesine çok teşekkür ederim sağlam bir kuruluş buradan kendilerine çok çok teşekkürler insanca davranışları olsun çözüm yolunda ilerlemeleri olsun taktire şayandır"

Levent şikayetini yayından kaldırdı