Üçel Otogaz Sistemleri Yanlış Parça Değişimi Ve Yüksek Ücret Talebi

Üçel Otogaz Sistemleri Yanlış Parça Değişimi Ve Yüksek Ücret Talebi
20 Temmuz 2024 01:07

Bugün benim aracın sağlam parçasını bozuk diye değiştirip 5000 TL istediler, sonra 3500 TL'ye düşürdüler ama arıza devam ediyor. Ben de haklı olarak tepki gösterdim ve bana mevcut aracı bozdular, sağlam parçayı değiştirdiler. Üstüne bir de utanmadan üste çıkmaya çalışıyorlar. Bu arada parçanın asıl değeri 2500 TL.

22 Temmuz 2024 22:45

He bu arada unuttum araçta bulunan bilgisayar bağlı olan soket kısmının kapağını takmamış seni porfesyonel ustaların şu anda soket kapağı yok aracı yapan arkadaşlar bu parça ayrı satılmıyor dediler yani kısacası soket kapaksız su an araç siyah bant sardık kul hakkıysa helal etmiyorum

22 Temmuz 2024 21:11

Bayi olarak parça satışını yapmayıp biz takıyoruz dediniz Çünkü biz bayiyik dediniz. 2 öncelikle map sensör değiştirdiniz arıza devam ettikten sonra benim dediğim parçayı değiştirdi sonra araç düzeldi ve hakli olarak ilk değiştirdiğin parça arızalı değil diye tepki gösterdim sona siz bana cek git elimizi kana bulama başımıza bel olma diye tehdit ettiniz ben sessiz kaldım aracı bozuk vaziyette aldım ve gittim kamere kayıtlarınız baka bilirsiniz

22 Temmuz 2024 18:37

Ben size map sensör arızalı diye gelmedim yalan söylüyorsunuz ben arızanı arka tank üstündeki mami 1 parça için geldim hatta ben senin usta diye koyduğunuz adama söyledim arızalı parça bu diye o arkadaş başka bakanlar bayi olmadığı için parça bayi alabilirsin dedi adamlar iş zaten yapacaklardı

22 Temmuz 2024 18:28

Map sessöru arızası olarak ben sana gelmedim siz sağlam map sensör parçasını söküp kirdiniz ve 5000 TL gibi bir fiyat çıkardınız bende madem arızalı diye 3700 TL takin dedim siz taktiniz arıza devam etti ve sonra benim dediğim parçayı deyiştir dikten sonra araç düzeldi neden benden sağlam parçayı para almaya çalıştın kardeşim bu dolan firmaya girmiyormu ve bu arada tartışmadan sonra aracı filtresini bile yanlış takip gönderdiniz. Biz aracı yaptırdık ve adamlar bu aracı kim bu hale getirdi diye kızdılar yani arkadaşlar yan bura sakin uğramayın ben herkese anlatıyorum

22 Temmuz 2024 15:35 (Şikayetten 2 gün sonra)
22 Temmuz 2024 20:04
23 Temmuz 2024 16:34
24 Temmuz 2024 04:01

Önce map takıldı kardeşim benimle alaymı ediyorsun ve arıza devam etti beyaz saçlı ustan kotu kelamda bulundu kamere kayıtlarına baka bilirsin veya burda yayınla biraz daha olayları saptırmaya devam ederseniz yasal yollara bas vuracağım

24 Temmuz 2024 19:41
25 Temmuz 2024 00:43

Bak güzel kardeşim beni aracıma sargili bobin takılmadı başka bir gazcida araçta sarigili bobin arızası verdi ve adamlarda parça yok diye sana geldim sende aracı makineye bağlayıp arıza map dedin ve yenisini taktın arıza devam etti sonra ben ısrar edince sargili bobin takıldı bunu nesinin anlamadın ben bilmiyorum. Neyse benim aracımın soket kapağını adresime gönderin o benim malım ve sizde duruyor

Selami sonuçtan hiç memnun değil

Serhat Özel Renault / Dacia Servisi Fahiş Ücret ve Giderilemeyen Arıza

19 Mart 2025 14:12

Direksiyon Arızasında Yanlış Teşhis Ve Haksız Ücret Talebiyle Mağduriyet Yaşadım

08 Eylül 2025 16:30
direksiyon-arizasinda-yanlis-teshis-ve-haksiz-ucret-talebiyle-magduriyet-yasadim-1.jpg

Aydoğuş Otomotiv Çorum Gereksiz Parça Değişimi

14 Mart 2024 10:52
Ufukcan sonuçtan hiç memnun değil

11 Ocak 2024 20:31