TVS Motor Tvs Jüpiter 125cc İkaz Problemi

10 Şubat 2024 14:12

TVS Jupiter 125 cc'lik motorumu alalı 1 ay oldu. Aktif kullanmaya başlayalı 3 hafta olmuştu ki ilk aldığım gün ikaz lambası yandı. Servise götürdük, 'Bir daha olursa tekrar getirin.' dediler. O hafta bir daha sorun yaşamadım. Ancak sonrasında, ilk çalıştırma anında motor çalışmıyorsa kontağı kapatıp açtıktan sonra tekrar ikaz lambası yanıyor ve motor 5-6 denemeden sonra ancak çalışıyor. Üstelik ikaz lambası hiç sönmediği gibi, yokuş aşağı inerken kendiliğinden stop ediyor ve yine aynı şekilde çalışmıyor. Aldığıma aşırı pişman olduğum bir motor. Tavsiye üzerine almıştım ama çok pişmanım. İyi bir araştırma yapmadan asla almayı düşünmeyin.

12 Şubat 2024 12:40 (Şikayetten 1 gün sonra)

Hasan

Benim motorum 22 binde her şeyini 0 dan ben topladığım için bir sorun yaşamadım ama düşünceme göre çamurluktan statör birleşimine su gelip orayı paslandırmış kötü bir motor değil ama keşke uma toplamasaydı motoru daha iyilerini hak ediyor bu marka

Emre

Tvs'nin en sorunsuz motoru ntorq'dur Jüpiterle kıyasla hiçbir sorun yaşamadan 22 bin km'dir kuryede kullanıyoruz tek yapmanız gereken uygun çanta demiri takip sorunsuz devam etmek.

Samet

Merhaba aynı aracı 3 ay boyunca kullandım soğuk havalarda marşta aynı şekilde çalışmıyor tekleme yapıyor soğuk havalarda ayak marşı ile çalıştırdım. Motor ısırdıktan sora marş sorun yaratmadı ve marşa basarken hiçbir şekilde gaz vermemek gerekiyor düğmeye dokunmak yeterli oluyor.

Yakup sonuçtan hiç memnun değil

TVS Motor Tvs Jüpiter 125lik Akü Problemi

07 Mart 2024 20:04

06 Eylül 2024 16:33
Taner sonuçtan hiç memnun değil

TVS Motor Tvs Jüpiter 125 Çalışmıyor

09 Eylül 2023 15:24