Gülseren sonuçtan çok memnun

Turuncu Eczane Size Ulaşamıyorum Sipariş Numaram Geçersiz Görünüyor

03 Temmuz 2024 12:17
Gülseren'in Teşekkür Mesajı
“Turuncu eczaneye sorunumu çözdüğü ve hemen konuyla ilgilenildiği için çok teşekkür ederim.”

Turuncu Eczane'ye internetten üye oldum. Sipariş verdim ancak artık telefona çıkmıyorlar, ulaşamıyorum. Sipariş numaram geçersiz. Ürünümün en kısa sürede gönderilmesini istiyorum. Yozgat'ta biri, eczane ürünüm gelmezse hukuki işlemlere başlayacağım. Sizi güvenilir bir site zannederek üye olmuştum. Üyelik safhasında hemen telefon açıldı, bilgi verildi. Siparişten sonra telefona kimse çıkmaz oldu. O sipariş verenler iyice siteden emin olmadan vermesinler. Şu an bekliyorum. Ürünüm gönderilirse şikayetimi geri alırım, teşekkür ederim. Gelmezse hukuki süreç başlatacağım. (Numaraya ulaşamamam bende şüphe yarattı.) Ayrıca kimlik numaramı da yazdığım için çekindim ve üyeliğimi iptal ettim.

05 Temmuz 2024 10:43

Merhaba, Turuncu Eczaneden arandım, konuyla hemen ilgilenildi, yoğunluktan kaynaklanan bir telefona bakamama durumu olduğunu anladım. Ürünüm kargoya verilmiş, şu an transfer aşamasında, telefon ettiğimde bana bilgi veren hanıma ve Turuncu eczaneye ilgilerinden dolayı çok teşekkür ederim. (Şikayetim geçersizdir)

05 Temmuz 2024 10:44

Yakup sonuçtan çok memnun

16 Mayıs 2025 00:35
"Problem çözüldü Teşekkür ederim"
Ezgi sonuçtan hiç memnun değil

28 Ekim 2024 16:49

Siparişim Kayıp Kargo Takip No Hatalı Müşteri Hizmeti Yanıt Vermiyor