Faruk sonuçtan hiç memnun değil

Türkiye Futbol Federasyonu Maça Biletsiz Girenler Yüzünden Mağdur Olduk

21 Kasım 2023 23:03

Eşim, eşimin kardeşi ve kendim için 28.10.2023 tarihinde oynanan Çaykur Rize Spor Galatasaray maçına bilet aldım. Maç başlamadan tribüne geçtim fakat geçtiğimde satın almış olduğum koltukta başkalarının oturduğunu gördüm. Gittim burası benim koltuğum kendi koltuğunuza geçer misiniz dedim onlar da bizim de yerimizde başkaları oturuyor onlar kalkmıyor ben de kalkmam şeklinde cevap verdiler. Oturacak hiç yer yoktu özel güvenlik görevlilerine ve görevli polislere durumu anlattım eşim hamile bu şekilde ayakta izleyemez lütfen yardımcı olun dedim fakat kimse ilgilenmedi. 100 koltuk varsa 130 140 kişi vardı tribünde. Biletsiz o kadar kişi vardı ki merdivenler bile doluydu oturacak yer yoktu. Güvenlik görevlilerinden sorumlu olduğunu düşündüğüm uzun boylu gözlüklü birisi geldi aynı durumu ona da anlattım umursamak bir kenara diğer seyirciler göremiyor kenarda bekleyin dedi bizi öteledi. Ben koltuk için 1200 TL para verdim fakat betonda bile oturacak yer yoktu. Biz de çıkmak zorunda kaldık. Hemen Passolig müşteri hizmetlerini aradım bileti oradan aldım diye onlar da bizim yapacağımız bir şey yok biz sadece tribüne girene kadar hizmet veriyoruz siz hakem heyetini arayın dediler Hakem Heyeti de bizim yapacağımız bir şey yok dedi. Gençlik ve Spor Bakanlığına yazdım onlar da federasyona yazmanız gerekiyor Türkiye Futbol Federasyonuna mail attım ne cevap verildi ne ilgilenen oldu. Ben paramın iadesini talep ediyorum ve bu biletsiz kişiler kimse benim hakkıma giren bedavadan maç izlemek için tribüne giren kim varsa olayın soruşturulmasını istiyorum. Kamera kayıtlarına bakıldığı takdirde zaten ne kadar kalabalık olduğunu görürsünüz. Sorumlu kim varsa ortaya çıksın. Ben ailemle birlikte güzel vakit geçirmek isterken beni bu şekilde mağdur edenler bu kabullenilmesi zor duruma kimler yüzünden düştüysem gerekli incelemelerin yapılmasını ve tarafıma bilgilendirme yapılmasını istiyorum.

Şansel sonuçtan hiç memnun değil

Türkiye Futbol Federasyonu Passolig Bilet Satışında Takım Kısıtlaması Sorunu

24 Ocak 2025 16:27