08 Haziran 2024 13:09

İnternette bulmuş olduğum Turkeysteeldoor firmasının üretim yerine gidip ürünleri görüp ekstra istediklerimi de iletip anlaşarak kendilerinden içi sacla kaplı kapı siparişi verdim inşaat halinde olan evime ben yokken montajını gelip yaptılar ve içinin konuştuğumuz gibi dolu olduğunu söylediler. Şüphelenmem üzerine siparişi verdiğim a** beyi çağırdım ve yanında kapıyı kilit kısmından sökmeye başladım 1 dakika öncesine kadar içi dolu diyen a*** bey içinin boş olduğunu görünce üretim yapan ustasını aradı. Fotoğraflardan da göreceksiniz 1. Si montajları çok baştan savma. 2. Si istediğim gibi bir kapı olmamış. 1 haftadır yeni kapımı bekliyorum.

Ali
Ali

Merhaba Cem bey, Ben bu platformu bilmiyordum. Şikayetinizi yeni gördüm. Şantiyeye geldiğimde ürünün kusurlu olduğunu gördüğümde yapılan hataları görüp, size bahane uydurmadan özel üretim villa kapısını komple değiştirdik ki çoğu esnaf değiştirmemek için neler yapmazdı? Kapının etrafında çıkan tadilatlar içinde almam gereken ödemeden ne kadar işçilik verecekseniz kesip yollayın dedim ve sizde öyle yaptınız. Başka ne istiyorsunuz? Bu kadar yaptığı işçilik ve ürünün arkasında duran bir esnaf için bu şekilde yorum bırakıp kötü imaj oluşturmaya çalışmak ne kadar insaflı bir davranış? Biz her gün oda kapısı, çelik kapı ve bina (villa) giriş kapıları ile en az 4-5 müşterimize montaj dahil hizmet veriyoruz. Duyarsız ve verdiği hizmetin arkasında durmayan bir firma olsak, burası şikayetlerle dolardı.

Musa
Musa

Düzeltiler mi cem bey hatalarını bende kapı yaptırmayı düşünüyorum da onlara yalnız siz böyle şeyler yazınca içimde kuşku oluştu açıkçası

Cem
Cem

Musa bey, Kapıyı gelip yenisi ile değiştirdiler ısrar etmeme rağmen 2 dir ben yokken geldiler. Yine tam istediğim gibi montajı olmadı maalesef. Bence daha kurumsal firmalarla resmi sözleşme yaparak çalışılmalı.

Mağazada Gösterilen Kapıyla Gelen Ürün Arasındaki Kalite Farkı Şaşırttı

01 Eylül 2025 19:47
Mağazada Gösterilen Kapıyla Gelen Ürün Arasındaki Kalite Farkı Şaşırttı
magazada-gosterilen-kapiyla-gelen-urun-arasindaki-kalite-farki-sasirtti-3.jpg
magazada-gosterilen-kapiyla-gelen-urun-arasindaki-kalite-farki-sasirtti-2.jpg
Bulent sonuçtan hiç memnun değil

28 Ağustos 2024 23:52