Türk Patent ve Marka Kurumu Türk Marka Ve Patent Kurumunda İşler Biraz Yavaş İlerliyor Sanırım

13 Mayıs 2024 15:15

Türk Marka ve Patent Kurumunda işler biraz yavaş ilerliyor. Sanırım 2023'ün 9. ayında başvuru yaptık ve 2 aylık itiraz sürecinin son zamanlarında itiraz geldi; başvurudan 3 ay sonra. 5 aydır bu itiraz sonuçlanmadı; o itiraz gönderiyor, biz itiraza itiraz ediyoruz. Yani maddi olarak kayıp yaşadık, haliyle marka tescil sıkıntısından dolayı. Şu an 'uzmana havale' yazıyor ve 2 aydır aynı yazı duruyor, bir gelişme yok. Bize yardımcı olun, lütfen. Daha yayın kararı çıkacak, red gelmezse; sonra tekrar Resmi Gazete'ye 2025'e mi sarkacak, ne yapacak? Alakasız bir firma itiraz etti. Bir de sınıflarımız farklı, alanlarımız farklı; isim dört harf benziyor diye çektiğimiz çile kabul edilebilir mi?

Merhabalar 2022 de başvurduğum markam hala çıkmadı. Kurum ile nasıl iletişime geçebilirim markamın artık onaylanmasını istiyorum nasıl halledebilirim? Yardımcı olursanız çok memnun olurum başvuru numaram 2022/165459 bakabilir misiniz

01 Mayıs 2024 14:10
Türk Patent ve Marka Kurumu Türk Patent Kurumu Haksız Kazanç