02 Şubat 2024 13:18

İzmir de bu yıl, Tülin Vardar adında bir fotoğrafçı ile anlaştık nişanımız için. Bu da Instagram sayfası Tülin Vardar Photography
kendisi hem geç kalıp hem de erkenden ayrıldı. Çekmesini istediğimiz fotoğrafları da çekermiş gibi yapmış ve çekmemiş.

Fotoğrafları flaş bellekle bize verecekti onda da başkasının fotoğraflarını falan da atmış. Çektiği fotoğrafları görseniz arkadaşlarımızın telefonla çektiklerin çok daha güzel. Bir de insanları anlamıyorum yaptığınız işi sevmiyorsanız yapmayın.

Hanımefendi sanki zorla gelmiş de o bize para verecekmiş gibi, bir an önce bir an önce bitsin de gideyim gibi iş yaptı. Fotoğrafları da ekledim.

Ayça
Ayça

Şu an şaşkınlık içinde okuyorum hatta acaba başka bir Tülin Vardar mı var acaba diye düşünmedim değil. Üç saatlik süre zarfında kadın tonlarca fotoğraf çekiyor ve (tüm çekilen fotoğrafları sizlerle paylaşıyor) emin olun bunu diğer fotoğrafçılar yapmıyor kendilerine güzel gelenleri seçip shopladıklarını atıyorlar. Sizin nişan saati aralığınızda çekilen her fotoğrafı attıkları için anlık olarak kötü çıkanlarda oluyor tabii ki ışıktan veya hareket halinde olmaktan kaynaklı. Burda bunlar paylaşılmış. Bizde nişanımızda Tülin hanımla çalıştık ve tamamen çekememezlik karalama gibi yorumladım bu yorumları.

Fatma
Fatma

Katılıyorum siz de olan karelerin aynısı bende var maalesef :(

13 Eylül 2023 03:19
Fatma sonuçtan hiç memnun değil

29 Şubat 2024 01:16

14 Ocak 2025 16:07