Serhat sonuçtan hiç memnun değil

Trust Wallet Ve Binance Elimdeki Coinleri Yok Etti!

24 Mayıs 2024 23:44

Yaklaşık 4-5 sene önce Binance'ın Trust Wallet uygulamasını yine Binance'a ait olan Pancakeswap borsasına bağlayıp, pek çok koine yatırım yaptım. Bunlardan Hamster Coin isimli Token sadece Pancakeswap borsasından vardı. Yıllardır da Binance'ın Trust Wallet cüzdanım da durmakta idi. Yılbaşından beri yani Ocak ayından itibaren Boğa piyasası nedeni ile Elimdeki Hamster coin tokenleri satıp başka ürünler almak isterdim. Fakat aldığım borsa olan Pancakeswap borsasından işlem yapamadım. Sonrasında Hamster tokenleri Gate İO ve Mexc borsalarına transfer ettim. Bunlar için transfer komisyonu da verdim. Fakat transfer ettiğim ürünler hiçbir şekilde yerine ulaşmadı. Bunun nedenini araştırdığım zaman, benim elimdeki ürünlerin sözleşmelerinin değiştirildiğini ve bu sözleşmeler ile hiçbir işlem yapamayacağımı belirten yazı aldım. Bunun içinde aylardır aldığım yer olan Trust Wallet'e yazıyordum. İlgileniyoruz, hallediyoruz, cüzdanı silin yeniden yükleyin diyorlardı. En son geçen günlerde de elimdeki Hamster tokenlerin tamamının cüzdanımdan alınmış olduğunu gördüm. Tamamının elimde yazışmalar da dahil ekran görüntüleri mevcuttur. Kısacası;Ürün sözleşmesi değiştirildi. Elimdeki ürünler değersiz bir sözleşme ile geri yükleme yapıldı. Sonrasında elimdekilerin tamamını aldılar. Şimdi elimde hiç ürün bırakmadılar. Kısacası kriminal bir organize mağduru olduk.

Ufkum

Cüzdanına giriş yapabiliyorsan aldığın her coin için adres olması gerekiyor. Onları eklemen gerekebilir uzunca bir sure giriş yapmazsan cüzdanında göremezsin coinleri ancak tek tek ag adreslerini yazarak geri getirebilirsin

Serhat

Selam, coinleri değersiz bir şekilde geri yüklediler. Bsc olması gereken coinler bnb olarak değeri (0) yapılanmış olarak dalga geçer gibi yatırdılar. Sıkıntı değil. Yakında Görüştüğüm Avukatlarla dava açmış olacağım.

Trust Wallet İle Yaşanan Çekim Problemi!

19 Kasım 2024 20:40

Trust Wallet İşlemlerinde Güven Sorunu