Hasan sonuçtan hiç memnun değil

Trendtek Kötü Hizmeti Ve Kötü Çalışanları

28 Kasım 2023 16:16

Markanın https://www.skullcandyturkiye.com/ web sitesi üzerinden 28.04.2023 tarihinde satın aldığım dime 2 model kulaklığımın sol tekinde açıldığı gibi kapanma sorunu ortaya çıktı. Teknik servisle iletişime geçtim ve bir otomatik mail servise göndermemi yazıyordu.

16.11.2023 tarihinde ürünü Yurtiçi Kargo üzerinden firma koduyla gönderdim. Yurtiçi Kargo bir takip numarası vermediği için 21.11.2023 tarihinde WhatsApp üzerinden iletişim kurmaya çalıştım markayla. Maalesef bir otomatik mesajdan fazlasını alamadım. Mail attım geri dönüş gelmedi WhatsApp'tan tekrar yazdım görüldü atıldı. Aradım ilgileneceğiz denildi sadece bu kadar hala geri dönüş alamadım.
Bugün 28.11.2023 tarihinde tekrar telefon ile aradığımda bana adını bile söylemeyen çalışan ürün hakkında bilgi almaya çalıştığımda lafımı bölerek ve sesini yükselterek "kendimi ne sandığımı herkesin kendini ne sandığını" gibi söylemler sarf etmeye başladı. Bana sesini yükseltemeyeceğini ürünüm hakkında bilgi almaya çalıştığımı söylediğimde hiçbir teknik servisten haber alınamayacağını belli bir iş günü sınırı olduğunu teknik servis elemanlarının dışarıda olduğunu söylemeye başladı. Sonra da sonunda sakinleşti ve ilgilenilmesini söyleyeceğim vs diyerek telefonu kapattı. Bu markanın adını karlamaya hakkınız yok bu şekilde. Trendtek üslupsuz ve saygısız çalışanları barındırıyor. Tek isteğim ya paramı ya ürünümü ellerinden kurtarmak şimdilik.

Burak sonucu yetersiz buldu

27 Eylül 2023 17:28

01 Eylül 2023 18:27
Trendtek Parça Temini Olmadığından Çöpe Giden Kulaklık
Recep sonuçtan hiç memnun değil

11 Mayıs 2025 00:05
Furkan sonuçtan hiç memnun değil

Satıcıdan Kaynaklı Sorunlu Kulaklık Ve Yetersiz Müşteri Desteği

27 Eylül 2025 01:25