Trakya Hayvan Hastanesi Oldukça Acemi Bir Kurum

28 Nisan 2024 14:12

Oldukça acemi bir kurumla karşılaştım. Daha önce hiçbir veterinerin hayvanlardan kan alırken bizlerden tutmamızı istediğine şahit olmamıştım. Zaten veteriner ziyaretinin amacı, evde başaramadığımız işlemler için profesyonel yardım almaktır. Kedimden kan almak için 10 dakika boyunca kesintisiz denemelerde bulundular, ancak yine de detaylı bir inceleme yapamadılar ve asıl sorun kanında değildi. Kendi ultrason cihazları arızalı olduğu için, sanki sadece para kazanmayı hedefliyorlarmış gibi geldi bana. Çünkü sorun, kedimin yabancı bir cisim yutmuş olmasındaydı ve nedense konuyu kedimin böbrek hastası olabileceğine dair spekülasyonlara bağladılar. Durumu anlayamadık. Bize çeşitli mamalar verdiler ve bu kuruluşun hayvanlara yardım etmekten ziyade ticari amaç güttüğünü düşündüm. Kapıdan girer girmez her şeyin fiyatının yazılı olduğunu gördük. Bizden gereksiz ve oldukça yüksek bir ücret talep ettiler. Ertesi gün kendi veterinerimize gittik ve her şey çok düzenli bir şekilde yapıldı. Ultrason ile kedimin yuttuğu cismin bezelye olduğu tespit edildi ve verilen ilaç sayesinde bu bezelyenin dışkı yoluyla atılmasına yardımcı olundu. Tüm bu süreçte kedim, diğer kurumda olduğu gibi hiç acı çekmedi. Eğer kedim gece kötüleşmeseydi, asla oraya götürmezdim; açık olan tek yer orasıydı. Demek istediğim, eğer çok acil bir durum olmadıkça gece yaşanmadığı sürece kendi veterinerinizden asla vazgeçmeyin. Amacım, kendi deneyimlerimi paylaşarak size yardımcı olmaktır.

Kübra sonuçtan hiç memnun değil

04 Ekim 2024 02:28
Senanur sonuçtan hiç memnun değil

Mario Veteriner Kliniği Veteriner Kliniğinde Yaşanan Sorunlar

13 Haziran 2024 20:37