İsmail
05 Aralık 2024 17:52

Balıkesir Bandırma Toyota altan bayii'nden sıfır olarak aldığım 2012 model beyaz renkli Toyota Corolla aracımın kaportasında boya atması sorunu ile karşılaştım. Servise gittiğimde lokal boya yapacaklarını, bu modellerde boya atma sorunu olduğu tarafıma bildirildi. Ya diğer taraflarında da boya atması olduğunda da ayrı ayrı mı boyanacak dediğimde 'evet' cevabı aldım.

Mahkeme süreci başladı. Mahkemeden delil tespit istedik. Bizim düşündüğümüz gibi (üretim kaynaklı) çıktı. Ancak Toyota zararı gidermek yerine itirazlarla süreci uzatıp ucuz hesaplar yapıyor. Bu beyaz renkli özellikle 2011-2012 üretimli araçların kusurlu olduğu Toyota Türkiye tarafından bilinmektedir. Müşterinin mağduriyetini gidermekte sorumluluk almamaktadır.

Dünya markası bildiğim Toyota ailesine katılmıştım. Fakat o marka; gereğini yani malının arkasında durmuyor olması beni, hem maddi hem de manevi yönden hüsrana uğrattı. Ben Çin malı araç almadım. Beni mağdur ettiler. Araçtan özellikle Toyota'dan soğudum. Toyota'ya güvenim kalmadı.

profile profile profile

Feyza

Merhaba mahkeme süreciniz nasıl sonuçlandı aynı sorunu bende yaşıyorum

Muhsin
Muhsin

2011 Corolla comfort extra aracımda tavan cam çerçeveleri kaput bagaj vb. Boya atması sorunundan fabrikasyon hata kapsamında aracımı Bahçelievler Sonkar da ücretsiz boya tamir rötuş yapıldı fakat araç değer kaybına uğramasıyla mağduriyetin giderilmesi için Toyota yardımcı olmuyor bu ayıplı mal değil midir? Bizim markaya güvenerek araç alıyoruz ama maalesef üretim hatasından kaynaklanan değer kaybı müşteriye yükleniyor... Umarım yetkililer bu sayfalardan haberdardır.

Feyza

Merhaba mahkeme sonucunuz nasıl sonuçlandı bende aynı sorunu yaşıyorum

Toyota 2011 Model Corolla'nın Boya Sorunu Ve Garanti Süreci

İbrahim
15 Mart 2024 12:38
İbrahim sonuçtan hiç memnun değil

Toyota İkame Araç Ve Değer Kaybı. Mağduriyet

İbrahim
29 Ocak 2024 13:53
Vedat sonuçtan hiç memnun değil

Toyota Boya Sorunu Nedeniyle Araç Değer Kaybı Ve Müşteri Memnuniyetsizliği

Vedat