20 Mart 2024 10:572.427

Ben 5. Levent Evleri'nde oturan bir sakinim ve size yazma sebebim, yaşadığımız sorunlarla ilgili ciddi endişelerimi dile getirmektir. Birkaç gün önce, banyo dolabının beklenmedik bir şekilde düşmesiyle, evde ciddi bir güvenlik sorunu yaşadık. Bu durum, dolabın yetersiz ve düşük kaliteli montajından kaynaklanmaktadır. Dolabın sadece üç tane plastik dübel ve vida ile duvara sabitlenmiş olması, can güvenliğimiz açısından büyük bir risk oluşturmuştur.

Üstelik, sadece bizim dairemizde değil, kompleks genelinde birçok benzer sorun yaşanmaktadır. Telefon görüşmesi yaptığım bir çalışan, bu tür olayların 4-5 kez daha yaşandığını belirtti. Bu, Torunlar İnşaat'ın kalitesiz montajıyla ilgili kronik bir sorun olduğunu işaret etmektedir. Binlerce dairede, bu tür dolapların varlığıyla yaşanan riskler gerçekten endişe vericidir.

Bu duruma ek olarak, apartman kompleksinde genel bir yapısal sorun olduğunu düşünüyoruz. Özellikle, her yağmurda kapalı garajların su basması gibi ciddi sorunlar mevcuttur. Torunlar İnşaat'ın bu sorunlara duyarsız kalmaması gerektiğini düşünüyoruz.

Bu nedenle, sizden talebimiz, firmanızın sorumluluk alıp düşen dolabı yeniden monte etmesi ve bundan sonra benzer sorunların yaşanmaması için gerekli önlemleri almasıdır. Ayrıca, yeni yapılan evlerde de aynı sorunların yaşanmaması için daha dikkatli olmanızı rica ediyoruz.

Yaşadığımız bu ciddi güvenlik ihlali ve yapısal sorunların çözülmesini bekliyoruz. Konuyla ilgili acil bir geri dönüş yapmanızı rica ediyoruz.

1 Destek

Zeray İnşaat Kalitesiz Malzeme İşçilik

5 Nisan 2024 10:496.167

Evimin mutfağındaki dolap ile tavan arasında boşluk oluştu. Dolap aşağıya düştü. Dolapları yapan firmayı dört ay önce ar...