Gülşen
10 Haziran 2024 12:37

Ben Çankırı Orta ilçesi TOKİ konutlarında oturuyorum. Evimin çatısı yağmur yağdığında akmakta. Site yönetimi, daha doğrusu emlak yönetimine defalarca söylememe rağmen, müteahhit firmadan kaynaklı olduğu söylendi ve en kısa zamanda çözüleceği belirtildi. Fakat hiçbir çalışma yapılmamıştır. Her yağmur yağışında emlak yönetim site müdürü ve site çalışanları gelip kontrol yapıp kaçak yerleri tespit ediyor ve en kısa zamanda yaptıracaklarını söylüyorlar. Geçenlerde yine yağmur yağdı ve evimde çatıdan kaynaklanan su sızması oldu. Yine söyledim ve bana müteahhit firmanın gelip yapacağını tekrar ettiler. Sızıntıların video ve resimlerini kendilerine attım ve onlar da gelip video ve resimlerini çektiler. Su kaçıran yerlere çatıda geçici çözüm olarak pet şişeleri kesip koydular. Çok mağdur durumdayız ve şimdi de bize Temmuz'da biz bırakacağız, nasıl çözüm olur bilemeyiz diyorlar. Mağduriyetimin bir an önce giderilmesini istiyorum. Her ay aidatımı düzenli ödeyen biri olmama rağmen bu şekilde muamele görmem doğru değil. Çözümün bir an önce sağlanmasını istiyorum.

Salih

21 Ocak 2024 23:29
TOKİ Site Yönetiminin İşini Tam Yapmaması

14 Kasım 2023 11:29
TOKİ Evleri Su Alıyor Çatılarımızı İyi Yapmadılar
Yavuz sonuçtan hiç memnun değil

Sürekli Su Kesintisi Ve İlgisiz Site Yönetimi Mağduriyeti

Yavuz