Özgenç sonuçtan hiç memnun değil

Titan Global Markets Yatırım Firmalarına Dikkat

24 Nisan 2024 18:02

Herkese merhaba, benim gibi birçok mağdur olduğunu düşünüyorum. Titan Global ya da Titan YD Yazılım Elektronik İthalat İhracat ve Yatırım Firması tarafından mağdur edildik. Bu süreç, B**** Bey isimli bir kişiyle başladı. İlk etapta 6-7 bin TL ile başlayarak, bize para geri alma vaadiyle yaklaşık 150 bin TL'ye kadar ödeme yaptık. Ancak bir süre sonra B**** Bey ortadan kayboldu. Rahatsızlandığı ya da evlilik hazırlığı yaptığı söylendi. Durumumuzu anlatınca, kurtarmak için yeniden para yatırmamız gerektiği söylendi. Danışmanlara güvenerek yatırdık ancak paramız gitmişti. Kaybettiğimiz miktar yaklaşık 600 bin TL'ye ulaştı. B**** Bey yeniden ortaya çıkarak, bizi yordukları için özür diledi ve parayı kurtaracağını, ancak bunun için 475 bin TL daha yatırmamız gerektiğini söyledi. Söz verilen 7 iş günü içerisinde çekilecek miktarın 70 bin küsur dolar olacağı belirtildi. Bayram öncesi araçlarımızı satarak yatırdık ancak sonuç yine hüsran oldu. Bayram sonrası B**** Bey utanmadan arayarak, işlemin tamamlanması için son bir ödeme daha yapmamız gerektiğini, bu sefer 7805 dolar olduğunu söyledi. Defalarca aynı yalanlara inanarak para gönderdik. Güvence talep ettiğimde ise bana geçersiz bir sözleşme gönderdiler. Türkiye'deki hiçbir mahkemede geçerli olmayan bir belgeydi. Sonunda yaşadığımızın bir kabus olduğunu anladık ve para göndermedik. Bu firma tarafından yaklaşık 1,2-1,3 milyon TL zarara uğratıldık. Herkesi uyarıyorum; bu firma ve benzerlerine asla para teslim etmeyin. B**** Bey, C** Bey ve Ö*** Bey tarafından mağdur edildik. Bilgilerinize sunarım.

titan-global-markets-yatirim-firmalarina-dikkat-1.pdf
26 Nisan 2024 14:14

Merhaba tekrar, dün titan firmasıyla tekrar bir görüşme sağladık ve bizden paramızı kurtarmak için tekrar para istediler. Öyle güzel sözler verildi ki;parayı yatırırsak hemen paramızı çekeceğimiz söylendi B*** bey tarafından, eşimi inandırmış bir şekilde eşim yazışmaları gösterdi her şey yoluna girecek gözüküyordu öyle sözler yeminler neler neler yazmışlardı güvendik gönderdik fakat biraz geç bir saat olmuştu, paramızın finans bölümüne geldiğini söyledi dün akşam en son sonra yine telefonlara cevap verilmedi ve bugünde hiçbir şekilde cevap alamıyoruz. Bu nasıl bir işletmedir anlamadım artık resmi mercilere baş vuracağım herhalde bana bir an önce dönüş yapılmazsa. Firmadan beni ya da eşimi arayıp bilgi versinler bize.

26 Nisan 2024 16:08

Tekrar yazmam gerekti bu Titan Globals Market için. Şikayetimiz oldu fakat dün tekrar ortaya çıktılar eşimi yine kandırmış lar. Varlığımızın durduğunu ve para yatırırsak kurtaracağımızı ilettiler. B*** bey denen arkadaşında bizim paramızın içinde parası olduğunu söylemiş eşime yatırılacak meblağın bir kısmını kendi yatırmış ve kalanı eşimden istemiş. Eşimde yine kanıp göndermiş, nasıl bir dil kullanıyorlarsa kanmamak lazım ama kanmış eşim. Vaatleri hiçbir zaman yerine getirmeyen insanlardan para alan ve bir daha dönüş yapmayan bilgi vermeyen bir firma tabi gerçek bir firma ise. Belki hata bizde göndermekle ama bu parayı kurtaramadığımız takdirde bizi 2 yıl geriye atmış olacaklar. Yazık bizlere arabamı motorumu bankadaki paralarımı üstüne krediler alındı tüm birikimimi, borçsuz bir yaşantım varken ne hale geldik yani yaklaşık 1,3milyon tl içeri sokulduk. Artık resmi mercilere gitmeyi düşünüyorum bana dönüş yapıp bilgi vermezlerse. Paramızı göz göre göre aldılar. Belki bir umut dönüş yaparlar söz verdikleri paramı verirler tabi bu büyük bir umut. Herkes dikkatli olmaya davet ediyorum.

Yorumlar (5)

Fatma

Merhaba ben tüm WhatsApp görüşmeleri, dekont ses kayıtları ve tüm belgeleri toplayıp Cumhuriyet savcılığına Titan yd yazılım veya diğer paravan as yatırım için suç duyurusunda bulundum. Savcı bey ile görüştüm. Hala tehdit edilerek bana borç çıkartılıp para istediklerini söyledim. Kesinlikle Vermememi söyledi. Böyle sahte finansçıların Uluslar arası çalışıldığını, araştırılacağını söyledi. Paramın yatırdığım hesaplara tedbir konulmasını istedim. Kendileri iade etmeyecek, hala bizden istemeye devam edecekler o kesin. Tüm mağdurlar eliniz de ne varsa savcılığa suç duyurusunda bulunun.

Fatma

Özgenç bey nasıl iletişim kurabiliriz. Birbirimize destek olalım. Gerekirse televizyonlara basına verelim. Deşifre edelim. Mecbur emniyet adliye işin içine girecektir

Fatma

Merhaba titan yd yazılım elektronik iletişim perakende sanayi ve ticaret limited şirketi üzerinden as Yatırım olarak benden de para aldılar ve en son hesabımı sıfırlayıp sigorta yapacağız dediler param yoktu kabul etmedim ancak iş işten geçmişti. Psikolojim bozuldu. Titan Yazılım ile ilgili mağduriyetleriniz giderildi mi. Suç duyurusunda bulundunuz mu

Özgenç

Merhaba, mağduriyetimiz giderilmedi geri dönüş yapan olmadı. Buradan birbirimizi bulduğumuz başka bir mağdur daha var onunla iletişimdeyiz ve belki bu hafta buluşacağız çünkü bir çok bilgisini bulmuş firmaların. İsimden tutun adres bilgisine kadar, inşallah savcılığa başvurmayı düşünüyoruz. İsterseniz iletişime geçebiliriz elimizde ne var ne yok paylaşabiliriz. Umarım sizin mağduriyetiniz çok fazla değildir.

Kaan
Kaan

Bir gelişme var mi

Volkan sonuçtan hiç memnun değil

26 Nisan 2024 18:19
Aytekin sonuçtan hiç memnun değil

10 Ocak 2024 17:36
Titan Global Markets Titan Global Yatırım'da Paranızı Alamama Sorunu