Threads Platformunda Profil Fotoğrafım 138 Sahte Hesap Tarafından İzinsiz Kullanılıyor
Threads platformunda kendi hesabımda kullandığım profil fotoğrafımın, birçok farklı kullanıcı tarafından izinsiz şekilde profil fotoğrafı olarak kullanıldığını bugün fark ettim. Şu ana kadar bulup tek tek şikayet edebildiğim hesap sayısı 138 oldu ve bu durum benim için son derece rahatsız edici bir hale geldi.
Bu hesaplardan bazıları petekgokcee, mustafacanknklc ve gradur kullanıcı adlarına sahip. Bunlar dışında da aynı profil fotoğrafımı kullanan çok sayıda hesap bulunmaktadır. Fotoğrafımın iznim olmadan bu kadar çok kişi tarafından kullanılması, kişilik haklarımı ihlal etmektedir. Konuyla ilgili olarak CİMER’e de ayrıca şikayette bulundum.
Threads’in, profil fotoğrafımı izinsiz kullanan tüm bu sahte veya kopya hesapları tespit ederek kapatmasını ve kişisel görsellerimin iznim olmadan kullanılmasının önlenmesi için gerekli tüm önlemleri almasını talep ediyorum. Gerek görülürse ekran görüntülerini de paylaşmaya hazırım.