Visit Xolvie to read complaints and reviews, or file yours.

Threads Platformunda Profil Fotoğrafım 138 Sahte Hesap Tarafından İzinsiz Kullanılıyor

58

Threads platformunda kendi hesabımda kullandığım profil fotoğrafımın, birçok farklı kullanıcı tarafından izinsiz şekilde profil fotoğrafı olarak kullanıldığını bugün fark ettim. Şu ana kadar bulup tek tek şikayet edebildiğim hesap sayısı 138 oldu ve bu durum benim için son derece rahatsız edici bir hale geldi.

Bu hesaplardan bazıları petekgokcee, mustafacanknklc ve gradur kullanıcı adlarına sahip. Bunlar dışında da aynı profil fotoğrafımı kullanan çok sayıda hesap bulunmaktadır. Fotoğrafımın iznim olmadan bu kadar çok kişi tarafından kullanılması, kişilik haklarımı ihlal etmektedir. Konuyla ilgili olarak CİMER’e de ayrıca şikayette bulundum.

Threads’in, profil fotoğrafımı izinsiz kullanan tüm bu sahte veya kopya hesapları tespit ederek kapatmasını ve kişisel görsellerimin iznim olmadan kullanılmasının önlenmesi için gerekli tüm önlemleri almasını talep ediyorum. Gerek görülürse ekran görüntülerini de paylaşmaya hazırım.

Ayse
2 Ağustos 00:29

Bulabildiklerimi şikayet ettim lütfen sorunum çözüme ulaşsın

Ayse
3 Ağustos 21:26

Sistemsel bir problemlemmiş arkadaşımın profilinden baktığımda benim resmim yoktu

Yorumlar

Benzer Şikayetler

Sahte Instagram Hesabı ve Fotoğrafımın İzinsiz Kullanımı

1.817

Bugün Instagram üzerinde, benim fotoğrafımı kullanarak açılmış sahte bir hesap olduğunu fark ettim. Bu hesap, benim izni...

Instagram Profil Fotoğrafım İzinsiz Kullanılıyor: Sahte Hesabın Kapatılması Talebi

1.074

Bugün Instagram’da, bana ait profil fotoğrafının başka bir hesapta izinsiz olarak kullanıldığını fark ettim. Hesap bana ...

Video Şikayetler

Facebook Ve Threads Hesaplarım Kapatıldı

Facebook VeThreads Hesaplarım Kapatıldı

Profil fotoğrafı
Ergün
Threads Sosyal Medya Hesabıma Giremiyorum!

Threads SosyalMedya Hesabıma Giremiyorum!

Profil fotoğrafı
Buse