Onur sonuçtan hiç memnun değil

The Rohatyn Group Yatırım Müşterileri Yanıltması

03 Ekim 2024 11:30

WhatsApp Grubu üzerinden m***s**** (m****kurum uygulaması) üzerinden hisse senedi, blok işlem, dijital para, yurt içi ve yurt dışı borsalarda işlem yaptığını söyleyerek kimlik doğrulaması yaptıktan sonra uygulamaya IBAN numarasına para yatırılmasını sağlayan The Rohatyn Group TR (trg) şirketine ait M*** kurum platformuna Cays Uluslararası Yazılım ve MS Medya şirket IBAN numaralarına toplam 310.000 TL para yatırdım. Yatırım hesap bakiyem 562.000 TL olunca paramı çekmek istediğimde kişisel kazanç vergisi ödemem gerektiği söylenerek benden 52.000 TL istediler. Vergi ödemem gerektiği gerekçesiyle para çekim işlemimi engellediler. Adliyeye suç duyurusunda bulundum. Yatırım yapmadan önce ve sonrasında sürekli olarak m*** s***** Kamu Aydınlatma Platformuna yapılan açıklamaları ve adresleri gösteriyorlar.

Yorumlar (7)

Volkan
Volkan

Aynı mağduriyeti yaşadım. Adliyeye değil ama belgeleri toplayıp bir dosya yaparak karakola başvurdum. Ama umutlu olmamamı söylediler. Bunun gibi çok fazla olay varmış. Sizlerle nasıl iletişim sağlayabiliriz. Arkadaşın biri mağdurlar olarak grup kurduk yazmış ama yanıt alamadım.

Bahar

Size nasıl ulaşabilirim, bende mağdurum ve savcılığa gidip şikayet ettim. Tüm mağdurlar birleşelim

Bahar Hanım Merhaba, Şikayetinizi yayından kaldırmışsınız. Çözüldü mü sizin sıkıntı? Çözebildiyseniz bize de bilg verin ki bizlerde çözmeye çalışalım.

Lütfen telefonunu yaz irtibatlaşalım

Bahar

Birol Bey, Face ya da başka sosyal medya adresiniz var mı buradan telimi yazmak istemiyorum

Birol

Hiçbir bilgilendirme yok. Tüm paranızı yatırıma çekmek için bakiyenizden çok çok fazla alım tesis ediliyor. Ve bunu tamamlamazsanız paranızı alamazsınız deniyor. Bir alım için 3000 dolar bakiyem varken 85 bin dolar alıma zorladılar gırtlağıma kadar borca girdim. Tamamladım ama kuruş param kalmadı. Şimdi paranı çekmek için 840 bin yatır dediler. Buradaki hesap benimse buradan göndereyim hesabınıza diyorum kabul etmiyorlar. Tekrar bu parayı toplayıp yatırsam bile buna el koymayacaklarını da bilemiyorum haliyle

Birol

Ne yazık ki araştırmadan aynı hataya düştüm. Benim ödediğim meblağ daha yüksek ve hiçbir ön bilgi vermeden sisteme ödeme diye 840 bin lira istediler. Sistemde fazlasıyla param olmasına rağmen, sistemdeki paramı serbest bırakmak için ödemeyi dışarıdan ayrıca yapmamı istiyorlar ve yarın ödemez isem tüm parama el koyup sisteme aktaracaklarını yazdılar. Çaresizce bekliyorum parama çökmelerine ne yazık ki

Ercan sonucu yetersiz buldu Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

14 Şubat 2025 20:15
Yatırım Grubunda Karşılaşılan Sorunlar Ve Para İadesi Talebi
Tarkan sonuçtan hiç memnun değil

22 Eylül 2024 15:24
Morgan Stanley The Rohatyn Group Cays Uluslar Arası Yazılım Sıkıntısı
Gökhan sonuçtan hiç memnun değil

14 Şubat 2025 16:34