Teşvik Programı PTT Personel Alımı Aldatmacası

05 Mayıs 2023 22:22

3 Mayıs 2023 tarihinde Memuratamalari Instagram hesabında bulunan link aracılığıyla PTT'nin KPSS'siz Mülakatsız memur alımına başvuru yaptım. Gelen mesajdan sonra 108 TL başvuru ücreti yatırdım ve istedikleri evrakları (Evraklar : mezun belgesi (e-devlet üzerinden), kimlik bilgisi (ön -arka ), tek vesikalık fotoğraf bilgisi) mail aracılığıyla gönderdim. Bana ait olan bilgilerimin sıfırlanmasını ve 108 TL ücretin geri ödenmesini talep ediyorum. Gelecekte şahsıma ait bilgilerimi bilgim dahilinde olmayıp herhangi bir işlemde kullanılırsa bir mesuliyet kabul etmiyorum. Rızam dışıdır. (Bu mesajı teyit olarak kabul ediyorum).

06 Mayıs 2023 11:04 (Şikayetten 12 saat sonra)
08 Mayıs 2023 15:40

Iban bilgisi attım ne paramı attınız ne geri dönüş yaptınız. Kaç gündür bekliyorum hâlâ bir değişiklik yok.

Yorumlar (5)

Omer

Bu tarz şeylere inanıyorsunuz halen. Personel alımı olsa kendi sitesinde yayınlamamazmı herhangi bir kurum. Öncelik kendi sitesinden kontrol etmeniz gerek.

Nihal

PTT is alımıyla ilgili kayıt oluşturdum fakat sayfanızda Herhangi bir ilan yok ve programdan kaydımı silinmesini ve yatırdığım ücretlerin iade edilmesi istiyorum...

Büşra

Merhaba ben de aynı dertten muzdarip biriyim. Şikayeti ekstra açarsanız sizin için daha yararlı olur bence, yorumunuzu belki geç görebilirler bu platformu tam bilmiyorum mağdur olmamanız için söylemek istedim. Konuyla ilgili hiç geri dönüş aldınız mı? Benim maillerime dönmüyorlar günlerdir.

Çiğdem

Ücret iadeniz yapıldımı

Büşra

Hayır hâlâ yapılmadı. Üstelik maillere de cevap verilmiyor.

Teşvik Programı PTT Üzerinden Yapılan Ödemenin İadesi Talebi

Gözde