Teosbet'te Para Çekim Sorunu

Teosbet'te Para Çekim Sorunu
1 Kasım 2024 20:152.751

Teosbet pişmanlıktır. Oynanmasın, para yatırmıyorlar. Ana para çevrimi nedir? Küçük kazandığımda hiçbir sorun yokken, en son çekimim yatırılmayıp ana param 15 bin, 33.000 TL yatırılmayıp sildiler. VIP üyelik vs. diye aradılar. Oynamayın.

15 Kasım 2024 18:09

Teosbet temsilcisi hatayı kabul edip hala siteye yatırım yapmam için 1000 tane cümleyle siteye geri çekmeye çalışıyor. Benim sorunum çözülmedi paramı sildiler hiçbir şekilde önermiyorum vip üye diye ararlar yatırım yaparsınız kazanç sağladığınızda yatırmazlar oynamayın

3 Kasım 2024 13:46 (Şikayetten 1 gün sonra)
Eki aç

Merhaba, Öncelikle yaşadığınız durumu dile getirmenizi anlayışla karşılıyoruz. Teosbet olarak, sitemizde tüm kurallarımızı şeffaf ve anlaşılır bir şekilde sunuyoruz. Kampanyalardan yararlanmak tamamen sizin tercihinizdir; eğer kampanyalardan yararlanmak istemezseniz, yatırım tutarınıza herhangi bir şart uygulanmamaktadır. Ancak kampanyalarımız ve yüksek bonus oranlarımızdan faydalanmak isteyen kullanıcılarımızdan, sitemizde açıkça belirtilen belirli bir oyun oynama şartı talep edilmektedir. Şikayetinizde belirttiğiniz "Küçük kazandığımda hiçbir sorun yokken, en son çekimim yatırılmayıp ana param 15 bin, 33.000 TL yatırılmayıp sildiler." ifadesi doğru değildir. Sitemizde toplam yatırım tutarınız 177.800 TL, toplam çekim tutarınız ise 187.500 TL'dir. Üyeliğiniz süresince yararlandığınız bonus miktarı ise 27.593 TL'dir. Oransal olarak bakıldığında, yatırım tutarınızın %16'sı oranında bonus kullanmışsınız ve bu süreçte herhangi bir zararınız olmadan bonuslardan yararlandığınızı belirtmek isteriz. Son iki çekim işleminiz şu şekildedir: 29-10-24 20:28: 57.000 TL 30-10-24 22:29: 37.500 TL Bonuslar ve kampanyalardan faydalandığınız için yatırdığınız tutar doğrultusunda casino bölümünde belirli bir oyun oynama şartı talep edilmiştir. Bu şartları yerine getirirken bahis yaparak kayıp yaşamanız tamamen şansınıza bağlı olup, bakiyenize herhangi bir müdahale yapılmamıştır. Açıklamalarımızı desteklemek amacıyla tüm kanıtlar ekte sunulmuştur. Teosbet olarak, müşteri memnuniyetini ön planda tutuyoruz ve bu tür geri bildirimleri dikkate alarak sürekli iyileştirme yapmayı hedefliyoruz. Daha fazla desteğe ihtiyacınız olursa, size yardımcı olmaktan memnuniyet duyarız. Teşekkür ederiz.

Ertan
5 Kasım 2024 17:58

Tamamen kendilerini haklamaya yönelik sorunsuz devam edilecek denilen site tamamen hayal ürünü sakın bulaşmayın bu siteye

Ertan
5 Kasım 2024 18:21

Siteye kendilerinin davet üzerine vıp üye olarak çağrıldım ve yatırımlarım yüksek olduğunu gördükleri için çağırdılar kendilerinin açıklaması buydu ve yenı denedim ilk kazançları yalandan yatırıyorlar kazanıldığı zaman çevrim vs sorunları başlıyor benden size uyarı oynamayın

Yorumlar(6)

15 Kasım 2024 20:20

Şikayetinizi okumasaydım bende üye olup yatıracaktım iyi ki yazmışsınız teşekkürler

7 Kasım 2024 10:58

Haksız olduğunuzu düşünüyırum, 15.000 yatırıp 12.000 TL oyun oynayarak çekim yapmaya çalışmışsınız, şu an piyasadaki en üst 4 sitede oynuyorum mars extra vesaire bunu şu an oynadığım 4 sitenin hi çbirinde yapamazsınız. Aldığnıız bonusu kar edip çıkmaya çalışmışsınız, bunu bırakın sanalda Kıbrıs'ta bile izin vermzler

6 Kasım 2024 22:05

Bu olayı çevremden çok duydum bana da oynama dediler bu olayları çok var.

6 Kasım 2024 22:00

Kardeşim aynı şeyi bana da yaptılar bu siteden oynanmaz.

6 Kasım 2024 20:07

Üzücü bir durum yazık olmuş

5 Mayıs 2025 17:26864

Haksız ana para çevrimi Teosbet adlı siteye 2.500 TL yatırım yaptım ve toplamda 27.376 TL kazanç sağladım. Çekim talebi ...

Wbahis'te Para Vermiyor

16 Mayıs 2025 09:31923

Site kullanıcı adım T****. Siteye 3 bin tl yatırım yaptım, 15-20 bin liralık oyun oynadım ve çekim talebi verdim. Ancak ...

65 Bin Liralık Ödeme Yapılmıyor, Belgeler Onaylanmıyor

1 Mayıs 2025 14:11714

Teosbet 65 bin liramı ödemiyor Teosbet 65 bin lira çekimimi ödemiyor. Belge istediler belgeleri onaylamıyorlar defalarca...

65 Bin Liralık Ödeme Yapılmıyor, Belgeler Onaylanmıyor

Teosbet Her Zamanki Gibi Yatırılan Parayı Hesaba Geçirmedi!

Teosbet HerZamanki Gibi Yatırılan Parayı Hesaba Geçirmedi!

Tolga
Teosbet Çekim Talebimi 3 Gün Oldu Hala Bekletiyor!

Teosbet ÇekimTalebimi 3 Gün Oldu Hala Bekletiyor!

Ümitcan
Teosbet Yardımcı Olmuyorlar!