Fırat sonuçtan hiç memnun değil

Telegram Kripto Para Haksızlığı Ve İade Sorunu

12 Ekim 2024 15:09

Crypto e... Telegram üzerinden kripto para ticareti yapan bir kişidir ve reklam yapmaktadır. Olay şu şekilde gelişmiştir: Bu kişinin reklamını Telegram'da inceledikten sonra https://blocktrendglobal.com/ sitesine bir miktar para yatırmamızı, ancak yatırırken müşteri hizmetleri ile görüşüp yatırmamızı söylemiştir. Para yatırma sürecini geçtikten sonra sahte olduğunu anladım. Sahte coin düzenleyerek insanları para kazandırma vaadiyle yanıltmaktadır. Paramı çekmek istediğimde müşteri hizmetleri devreye girerek çekim talebinde bulundum. Paramı çekmek istediğimde coin almanız gerekiyor, öncelikle dendi. Ben de yatırım yapmaktan vazgeçtiğimi, yatırdığım paranın gönderme ücreti kesilerek tarafıma iade edilmesi için IBAN'ımı paylaştım. Mümkün olmadığını yazdı. Yatırdığım para 2.000 TL. M** A* isimli bir şahsın IBAN bilgilerini paylaşarak oraya atmamı söylediler. Ben süreci ve belgelerle birlikte avukatım aracılığıyla yasal olarak şikayette bulunacağım. Tarafıma yapılacak hiçbir şeyden sorumlu değilim. IBAN, t. C., telefon, mail bilgilerimle lütfen bu kişiyle iletişim kurmayın, kendisi halen Telegram'dan yayın yapmaktadır. CİMER'e de şikayette bulunun, bu bir şikayettir. Paramı iade ettikleri takdirde şikayetimden vazgeçerim.

Furkan
Furkan

Avukata verdikten sonra herhangi bir görüş sağlandımı hocam

Hakan
Hakan

Aşağı yukarı aynı durumdayım sonuç alabildiniz mi?

Fırat

Henüz bir sonuç alamadım beklemedeyim

Özgür
14 Temmuz 2024 20:07
Telegram Kripto Para Yatırımlarında Dikkat Edilmesi Gerekenler
Serkan sonuçtan hiç memnun değil

Telegram Yatırım Tuzağına Düşenlerin Hikayesi

Serkan