Serkan sonuçtan hiç memnun değil

02 Temmuz 2024 08:50

Teknoflo sitesinden almış olduğumuz 24 Haziran'daki telefon, 8 gün geçmesine rağmen kargoya verilmedi. Herhangi bir açıklama yapılmadı. Herhangi bir mesaj gelmedi, iletişime geçilmedi ne telefon ne mail yoluyla. O kadar duyarsızlar ki artık kendi kafalarına göre siparişi iptal ettiklerini belirten bir mesaj geldi. Siparişiniz iptal edildi. Para iademiz yapılacaktır. Bu firma olmayan ürünü satıp onlarca gün insanların parasını kullanıp sonra da hiçbir şey yokmuş gibi iptal ediyor. Ben hediye olarak aldığım telefonun 10 gündür gelmesini beklerken böyle bir durumla karşılaşmak, firmanın yaptığı çok büyük ayıp ki görüyorum. Bunu herkese yapıyor. Tüketici Hakları'na başvuruda bulundum.

profile profile profile

Yorumlar (7)

Benzer Şikayeti Var

Para iadesi konusunda bir gelişme oldu mu? Paranızı iade ettiler mi? Paranız en kısa sürede iade edilecektir diyerek geçiştiriyorlar. Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurdunuz mu?

Ayberk
Ayberk

Maalesef benimkisi neredeyse 4 ay olacak halen para iadesi olmadı

Para iadeniz yapıldı mı?

Benzer Şikayeti Var

Bu firma herkese aynı şekilde davranıyor gerekli yasal yollara başvurun derim size 500 lira değerinde bir şarj aleti göndermemişler en azından

Benzer Şikayeti Var

Paranızı iade ettiler mi peki?

Benzer Şikayeti Var

Hala bekliyoruz maalesef yasal süreç başlatmayı düşünüyorum

Serkan
Serkan