Tecno Pova 4 Ekran Sorunu

26 Mayıs 2024 13:57
Gökhan
Gökhan
25 Mayıs 2024 17:13

Tecno pova 4 cihazımın arada ekran camı kırılmıştı kaskoya gönderdim geldiğinde çalışmıyordu tekrar gönderdim. Geldi arada dokunmatik çalışıyor arada hiç çalışmıyor. Güç anahtarına 10 15 defa ac-kapa yaparak dokunmatik devreye giriyor son zamanlarda bu durum sık olmaya. Başladı sorunumun giderilmesini talep ediyorum. Tecno ailesinin en kısa sürede dönüş yapacağını umuyorum. Ben böyle köyü teknik servis görmedim

26 Mayıs 2024 18:31 (Şikayetten 4 saat sonra)

Değerli Kullanıcımız; Öncelikle zaman ayırıp görüşlerinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz Geri bildiriminizi teşekküre dönüştürmek ve memnuniyetinizi sağlamak için mesai saatleri içerisinde dönüş yapacağız. İyi günler dileriz. TECNO Türkiye

27 Mayıs 2024 11:41
27 Mayıs 2024 16:40

Değerli Kullanıcımız, Sorunun giderilebilmesi için telefonunuzu elden ya da yurtiçi kargo ile alıcı ödemeli olarak teknik servise yönlendirmenizi rica ederiz. Dilerseniz hafta içi 09.00-17.00 saatleri arasında kullanıcı desteği alabilirsiniz. İyi günler dileriz. TECNO Türkiye

28 Mayıs 2024 12:21

Garanti Kapsamındaki Telefonumun Ekran Hasarı İçin Ücret Talebi Ve Uzayan Servis Süreci

02 Eylül 2025 01:26
garanti-kapsamindaki-telefonumun-ekran-hasari-icin-ucret-talebi-ve-uzayan-servis-sureci-11.jpg

09 Mayıs 2025 21:10
Hulusi sonuçtan çok memnun