Tecno Mobile Tecno Phantom V Fold Küçük Ekrana Görüntü Gelmiyor

20 Haziran 2024 22:233.462

Tecno Phantom V Fold telefonumda büyük ekrandan küçük ekrana geçtiğimde 3-4 saniye sonra görüntü geliyordu. Şu an hiç gelmiyor. Ancak telefonu tekrar başlattığım zaman Tecno logosunu gösterip ondan sonra görüntüyü kesiyor. Sonrasında büyük ekrana geçtiğimde görüntü alabiliyorum. Ne yapmam lazım? Servise mi göndermeliyim? Yazılım sorunu olabilir mi? Arada sistem hatası vermeye başladı telefon.

21 Haziran 2024 02:25 (Şikayetten 4 saat sonra)

Değerli Kullanıcımız, Geri bildiriminiz için teşekkür ederiz. Konu incelenerek takip eden ilk iş gününde tarafınıza dönüş sağlanacaktır. Kurban bayramı nedeniyle ilk çalışma günümüz 24 Nisan Pazartesi'dir. İyi bayramlar dileriz. TECNO Türkiye

25 Haziran 2024 10:43

Değerli Kullanıcımız, Sorunun giderilebilmesi için telefonunuzu elden ya da yurtiçi kargo ile alıcı ödemeli olarak teknik servise yönlendirmenizi rica ederiz. Dilerseniz hafta içi 09.00-17.00 saatleri arasında kullanıcı desteği alabilirsiniz. İyi günler dileriz. TECNO Türkiye

Yorumlar(13)

Ali
Benzer Şikayeti Var
10 Aralık 2024 13:23

Şu an an itibariyle aynı sorunu yaşıyorum. Umarım benimki de çözülür

5 Aralık 2024 15:36

Aynı sorun bende de oldu Hiç ekrandan dış ekrana geçerken 3-4 saniye sonra geçiyordu servise gönderdim yazılım atıp gönderdiler servisten alırken Baktım Aynı Sorun devam ediyor cihazı Tekrar gönderdim KVK'ya şu anda haber bekliyorum Sanırım Kronik bir sorun Hayırlısı olsun bekliyoruz parça değişecek diye mesaj aldım Daha sonra üretici firmadan haber bekleniyor bende daha sonra yapılıyor dendi ama tekrar üreticiden haber bekleniyormuş Şu an ne oluyor ne bitiyor anlamadım ama KVK'ya güveniyorum İnşallah yapıp verirler şu anda aklıma takılan yapıp verildikten sonra tekrar aynı arızayı verecek mi

Mahmut
Benzer Şikayeti Var
3 Aralık 2024 10:19

Önce yazılım atıldı ön ekran değişti teslim aldım kontrolünü yaptım bu defa alt hoparlör gitmişti tekrar götürdüm bu defa komple çerçeveler dahil değiştirilmiş ama evrakta yazmıyordu cihazı alır almaz sattım.

6 Ekim 2024 01:06

Seyfi bey merhabalar, acaba hangi servis, ve ne kadar para aldılar? Teşekkür ederim

25 Eylül 2024 20:15

Meryaba bende bugün aynı sorunla karşılaştım hangi teknik merkeze yolladınız

29 Temmuz 2024 20:25

Sorun çözüldü mü aynı sorun bende de var çözüödüyse ne yaptılar

Tecno Phantom V Fold Ekran Sorunu: Görüntü Kesintileri

25 Mart 2025 02:101.962

Tecno Phantom v Fold telefonum aldım 04.11.2025 tarihine kadar da garantisi devam ediyor ancak büyük ekrandan küçük ekra...

1 Yorum

Tecno Phantom V Fold Ekran Sorunu: Görüntü Kaybı

9 Aralık 2024 13:501.627

Tecno phantom v fold önce ön ekran sonra iç ekranda görüntü tamamen gitti. Yaklaşık 6 aydır severek kullanıyordum. Son b...

2 Destek8 Yorum

Tümünü Gör
Tecno Mobile Almak Büyük Hüsran

Tecno MobileAlmak Büyük Hüsran

Serkan
Tecno Camon 50 Ultra Her Zaman Ekranda Özelliği Kısıtlaması!

Tecno Camon 50Ultra Her Zaman Ekranda Özelliği Kısıtlaması!

Orhan
Tecno Mobile PUBG Mobil Jiroskop Kesilme Bloklama

Tecno Mobile PUBGMobil Jiroskop Kesilme Bloklama

Muhammed
Tecno Spark Slim 5g Hüsranı!

Tecno Spark Slim5g Hüsranı!

Ali
Tecno Telefon Kapanıp Açılmıyor!

Tecno TelefonKapanıp Açılmıyor!

Melek