26 Eylül 2024 11:521.384
Mehmet'in Teşekkür Mesajı
Duyarlı ve müşteri memnuniyeti odaklı geri bildirim hizmetinden dolayı Büşra hanım'a ve Techno şirketine teşekkürlerimi sunarım.

Media Markt Teknoloji marketten aldığım Tekno Pova4 Techno LG7n telefonumun NFC özelliği birkaç gün çalıştı, ama sonraki günler çalışmadı. Kısa yol menüsünden dokunuyorum tepki vermiyor, ayarlardan açıyorum, ancak tekrar kapanıyor. En kısa zamanda çözüm yapılmasını rica ediyorum. NFC özelliğim çalışmıyor.

26 Eylül 2024 12:10

Mobil bankacılık uygulamasında NFC özelliğini aktif hale getirmek istediğimde "Cihazınız mobil ödemeyi desteklememektedir" mesajını alıyorum. Daha önce böyle bir uyarı almıyor ve market alışverişlerimde NFC ile ödeme yapabiliyordum.

26 Eylül 2024 13:04 (Şikayetten 1 saat sonra)

Değerli Kullanıcımız; Öncelikle zaman ayırıp görüşlerinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz Geri bildiriminizi teşekküre dönüştürmek ve memnuniyetinizi sağlamak için mesai saatleri içerisinde dönüş yapacağız. İyi günler dileriz. TECNO Türkiye

26 Eylül 2024 14:06

Değerli Kullanıcımız, İlettiğiniz hususlar yetkililerimiz tarafından incelenmiş olup sonucu tarafınıza iletilmiştir. Sizlere daha iyi bir hizmet sunarak, müşteri memnuniyetini her zaman en üst seviyede tutmaya özen göstermekteyiz. TECNO markasına olan güveninizin devam etmesini diliyoruz. Ürün ve hizmetlerimiz ile ilgili her türlü bilgi, öneri ve taleplerinizi iletebilir, web sitemizdeki topluluk sekmesi üzerinden topluluk destek merkezimize ulaşabilirsiniz. İyi günler dileriz. TECNO Türkiye

26 Eylül 2024 14:12

Değerli Kullanıcımız, Memnuniyetinizi duymak bizi çok mutlu etti, markamıza duyduğunuz güven için teşekkür ederiz. Sizden aldığımız güç ile daha iyisini yapmak için çalışmaya devam edeceğiz. İyi günler dileriz. TECNO Türkiye

26 Eylül 2024 14:14

Umarım bu duyarlı ve müşteri odaklı hizmet anlayışınızı değiştirmez, sürdürürsünüz. Teşekkürler. Mehmet Adil Ece

26 Eylül 2024 14:17

26 Eylül 2024 14:19

Değerli Kullanıcımız, Görüş ve önerilerinizi bizimle paylaştığınız ve markamıza duyduğunuz güven için teşekkür ederiz. İyi günler dileriz. TECNO Türkiye

NFC Özelliği Çalışmayan Tecno Pova 4 İçin Acil Çözüm Talebi

7 Ocak 2025 11:112.874

"Çok hızlı ve anında çözüm. Çok teşekkür ederim."

Merve
13 Ekim 2024 13:251.366

Merhaba tecno pova 4 telefonum var NFC özelliği çalışmıyor. Ayarlar kısmınd...

Tecno Pova 4'ün NFC Sorunu Çözülmüyor

Denizhan
Denizhan
Tecno Mobile
3 Kasım 2024 17:281.317

"Sorun çözüldü teşekkürler ederim"

NFC Özelliği Bir Yıldır Çalışmıyor, Destek Bekliyorum

Sezen
20 Ekim 2025 18:571.303

Tecno Pova 4 model telefonumda yaklaşık 1 senedir NFC özelliğini kullanamıyorum. Cihazda NFC açık olmasına rağmen hiçbir...

Tecno Mobile Tecno Pova3 NFC Sorunu

Deniz
12 Şubat 2024 00:28464

"Mükemmel ilgi için teşekkürler"

Tümünü Gör
Tecno Telefon Kapanıp Açılmıyor!

Tecno TelefonKapanıp Açılmıyor!

Melek
Tecno Camon V Fold 2 Ekran Hatası!

Tecno Camon VFold 2 Ekran Hatası!

Fedakar
Tecno Spark 40 Pro Pişmanlık

Tecno Spark 40Pro Pişmanlık

Ufuk
Tecno Spark Kamera Sorunu, Bulanık Gösteriyor!

Tecno SparkKamera Sorunu, Bulanık Gösteriyor!

Tecno Pova Neo2 Güncelleme Gelmiyor

Tecno Pova Neo2Güncelleme Gelmiyor