Yaren sonuçtan hiç memnun değil

Ekran Koruyucu Sorunu Ve Yetersiz Müşteri Hizmeti

19 Kasım 2024 17:49

Tecno Flip Vatan'dan satın aldım. Ekran koruyucu kalktı. Telefonu hemen satın aldığım yere götürdüm. Servise yolladık, sonra telefonun ekranımın kırıldığı bilgisiyle KVK dan bana mesaj geldi. 19.000 TL yatırın ekran değişimi yapalım diye. Şu an da zaten telefonun kendisi 19 bin ben neden size bu parayı yatırayım? Ben parayı yatırmayınca telefonu olduğu gibi geri gönderdiler. Fakat telefonumun ekranı kırık değil sadece üstündeki jelatinli farklı bir malzeme olduğu için dışarıda kaplama yapılamıyor. Orijinal yerinde yapılması gerektiği için gönderdim. Telefonumun jelatini baloncuk şeklinde olmuş aynen öyle durmakta ve kullanamıyorum. Dün bu mağduriyetle Tecno iletişime geçtim fakat bana '19.000 TL yi yatırmadınız ya ' ifadesi kullanıldı. Ayrıca bana telefonda bayan dedi ki ;'bir AVM ye gideceksiniz oradan yaptıracaksınız biz size ömürlük garanti vermiyoruz ' (hadi ya sen ciddi misin beni aydınlattın teşekkür ederim ) ben bilmiyordum ekran filmi götürüp değiştirmeyi! Ben ekranı kırık olmayan telefonu sadece ve sadece ekran filmi değişimi için servise yolladım. Siz müşterilerinizle bu kadar lakayıt ve saygısızca konuşamazsınız. Bu firmaya güvenip fold ve Flip satın aldım 2 adet katlanan telefon.
Keşke Samsung alsaydım çok pişmanım.
Kesinlikle sattığınız ürünün arkasında durmuyorsunuz. Acilen çözüm talep ediyorum ve bütün haklarımı arayacağım.

20 Kasım 2024 09:06 (Şikayetten 15 saat sonra)

Değerli Kullanıcımız; Öncelikle zaman ayırıp görüşlerinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz Geri bildiriminizi teşekküre dönüştürmek ve memnuniyetinizi sağlamak için mesai saatleri içerisinde dönüş yapacağız. İyi günler dileriz. TECNO Türkiye

20 Kasım 2024 10:09
20 Kasım 2024 10:52
Yaren
Yaren
22 Kasım 2024 20:37

Şikayete maalesef bir çözüm sunamadılar. Telefonun jelatini içinden çıkıyor dediler. Sonrasında kesinlikle destek yok. Ekran jelatinini bulamadığınız telefonları üretmeyin! Kullanma-yın. Bravo tecno Türkiye ve ekibi şahanesiniz! Flip ve fold mu aman. Aman!

25 Kasım 2024 09:10

Değerli Kullanıcımız, Görüş ve önerilerinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz. İyi günler dileriz. TECNO Türkiye

Tecno V Flip Ekran Sorunu Ve Müşteri Hizmetleri Çıkmazı

09 Ocak 2025 18:11
Yusuf sonuçtan hiç memnun değil

09 Kasım 2024 23:48
Tecno Phantom V Fold: Müşteri Hizmetleri Ve Garanti Sorunları
Mert sonuçtan hiç memnun değil

25 Mart 2025 12:57
Tecno Phantom V Flip Ekran Sorunu Ve Yetersiz Müşteri Hizmeti
Yavuz sonuçtan hiç memnun değil

03 Şubat 2025 14:06
Murat sonuçtan hiç memnun değil

02 Haziran 2025 15:35
tecno-phantom-v-fold-2-ic-ekran-arizasi-ve-garanti-kapsami-sorunu-5.jpg