Arbresha sonuçtan çok memnun

Tavuk Dünyası Trump AVM'de Sürekli Geciken Servis Ve İlgisizlik

11 Aralık 2024 14:27

Trump AVM'de uzun süredir düzenli olarak yemek yiyen bir müşterinizim ve genellikle şubenizde servis gecikmemeleri oluyor, daha fazla dayanamayıp yazmak istedim. Bugün yaşadığım olumsuz deneyimi sizlere iletmek istiyorum. Bugün, siparişim neredeyse 40 dakika geçmesine rağmen henüz servis edilmedi. Bu süre zarfında çalışanlar tarafından herhangi bir açıklama yapılmaması ve bilgi verilmemesi, benim için oldukça rahatsız edici bir durumdu.

Bu sadece bugüne ait bir sorun değil, daha önce de benzer durumlarla karşılaştım. Özellikle kasadaki çalışanların herhangi bir özür dilemeden, sorumluluklarını yerine getirmemesi, müşteri memnuniyeti açısından büyük bir eksikliktir. Ayrıca, bildiğiniz gibi çalışanların 1 saatlik öğle arası oluyor, ancak bu süre içinde yemek bekleyerek vakit kaybettim ve sonuç olarak yemeden ayrıldım. Şubedeki yoğunluk da normal düzeydeydi, bu yüzden yaşanan bu gecikme ve ilgisizlik, markanızın hizmet kalitesiyle örtüşmemektedir.

Yaşadığım bu olumsuz deneyimin değerlendirilmesini ve benzer sorunların gelecekte yaşanmaması adına gerekli önlemlerin alınmasını rica ediyorum. Müşteri memnuniyetini önemseyen bir marka olarak, bu tür durumların düzeltilmesini umuyorum.

11 Aralık 2024 17:38 (Şikayetten 3 saat sonra)
12 Aralık 2024 15:47

Değerli Misafirimiz Arbresha Hanım ile yapmış olduğu paylaşımın çözümü adına iletişim kurularak gerekli bilgilendirme sağlanmıştır. Misafirimizin ziyaretlerinin devamını dileriz. Saygılarımızla, Tavuk Dünyası Misafir İlişkileri Ekibi

Arbresha
Arbresha
19 Aralık 2024 14:56

Merhabalar, Geçtiğimiz günlerde tarafınıza ilettiğimiz şikayete rağmen, henüz 10 gün geçmeden aynı sorunların devam ettiğini üzülerek gözlemliyorum. Bugün öğle arasında (saat 11:50 civarında), çorba ve normal menüden tavuk siparişi verdik. Yemekten önce çorbanın gelmesini rica etmemize rağmen, yaklaşık 15 dakika geçti ve çorba servis edilmedi. Durumu ilgili garsona sorduğumuzda, "bakayım" şeklinde bir yanıt aldık ancak yine beklemek durumunda kaldık. Çorbanın gelmemesi üzerine iptal edilmesini talep ettik, fakat bu kez de çorba geldiğinde yemeklerimiz hala hazır değildi. Bir süre sonra garson, siparişlerimizde bir karışıklık olduğunu ve yemeklerin henüz hazırlanmadığını belirtti. Bu süreçte yaşanan ilgisizlik ve sorumsuzluğu gerçekten hayretle izledik. Daha önce güvenerek ve memnuniyetle tavsiye ettiğimiz Tavuk Dünyası, maalesef bu deneyimlerle artık yalnızca şikayet ve memnuniyetsizlikle anılacak bir noktaya gelmiştir. Saygılarımla.

Tolga sonuçtan çok memnun

31 Ekim 2024 17:37
"Geri arayarak olayın tekrarının yaşanmaması için gerekli önlemleri alacaklarını ve gerekirse personele yeniden eğitim vereceklerini ilettiler. İlgilerine teşekkür ederim"

26 Kasım 2024 17:19

31 Ekim 2024 13:36
Serap sonuçtan çok memnun

31 Temmuz 2025 10:36
"Fuat beye ilgisinden dolayı teşekkürler"
ekmek-talebim-karsilanmadi-hizmet-kalitesi-dusuk-1.jpg