Sivas AVM De Bulunan Tavada Tavuk Pişmanlıktır.

Sivas AVM De Bulunan Tavada Tavuk Pişmanlıktır.
27 Temmuz 2024 13:38

26 Temmuz Cuma akşamı saat 19:00'da eşim ve iki çocuğum ile Sivas İva Park AVM'de bulunan Tavada Tavuk restoranına gittik. Gelen menüye bakarak çocuklar için iki tane çocuk menüsü istedik, çocuklarınkinin biraz hızlı olmasını belirttik, ben tavuk pirzola, eşim ise beğendili tavuk pirzola istedik. Yaklaşık 20 dakika beklemenin ardından iki tane istememize rağmen bir tane çocuk menüsü ve bir tane de benim istediğim tavuk pirzola geldi. Diğer çocuk menüsü ve beğendili tavuk pirzola hala gelmedi. Garsona sorduğumda diğerlerinin de geleceğini söyledi. Yaklaşık 10 dakika sonra beğendili pirzola geldi fakat görseldeki ile alakası olmayan, büyük sebzeler ile dolu, altı yoğurt dolu, beğendi ile alakası olmayan bir yemek geldi. Eşim bunun beğendi ile alakası olmadığını söyleyerek tekrar menüyü istedi ve menüdeki görsel ile alakası yoktu, çatalını değdirmeden iade etti. Bu sırada hala ikinci istediğimiz çocuk menüsü gelmedi. Garsona tekrar sorduğumda yine aynı cevabı vererek geleceğini söyledi. Ben de aynı köfte neden bu kadar gecikti dediğimde hala bana gelecek diye cevap verdi. Yine gelmeyince garsona yetkili biri ile görüşmek istediğimi söyledim. Sonrasında bir adam geldi, ona gelen beğendili yemeğin görselle alakası olmadığını, karmakarışık bir yemek geldiğini söyleyince, "Yemekleri görselle aynı şekilde yapmak zorunda değiliz" dedi. Çocuk menüsünün neden geciktiğini sorunca da "Garson bir tane yazmış, ikinciyi yazmamış, ne yapayım garsonu mu öldüreyim" diyerek yanımızdan ayrıldı. Bu yaşananlardan sonra yaklaşık 15 dakika sonra çocuk menüsü geldi ama köftede ağır bir koku vardı, çocuğum yiyemeden çoğunu bıraktı ve bir saatlik süre zarfında hesabı ödeyerek oradan kalktık. Adisyon resmini ekledim, bize tam bir saatlik süre zarfında doğru düzgün bir hizmet sunmadılar. Yemek yetersiz, hizmet ve hizmet süresi aksaklıklarla dolu bir akşam geçirdik. Her zaman tercih ettiğim Tavuk Dünyası'na bir kereliğine ara verdiğim için pişmanım, Tavada Tavuk mu, bir daha tövbe.

Tavada Tavuk Sivas Tavada Tavukta Yemekte Kıl Çıktı

26 Aralık 2023 14:08
Seval sonuçtan hiç memnun değil

29 Kasım 2023 16:11
Tavada Tavuk Firması Bozuk Ürün Satıyor
Tavada Tavuk Firması Bozuk Ürün Satıyor

Tavada Tavuk Düzce Şubesinde Görmezden Gelindim

14 Ocak 2024 18:33

22 Mart 2025 01:47
Yasin sonuçtan hiç memnun değil

Trabzon Forum AVM'deki Tavada Tavuk İşletmesindeki Kötü Müşteri Deneyimi

14 Ağustos 2023 10:34