İbrahim sonuçtan hiç memnun değil

İbrahim
31 Ocak 2024 01:16

23881330 numaralı poliçe ile sigortalı olan TR470000676008 büyükbaş hayvanım 26.11.2023 tarihinde su kuyusuna düşerek öldü. TARSİM'i aradım, S****** E**** isimli eksper geldi. Ölen hayvanı fotoğrafladı ve tutanağını yazarak düşüm belgesini almam için bir nüshasını bana verdi. Raporunda hayvanın suda boğularak öldüğü yazıldığı halde, 2 ay sonra sisteme baktığımda dosyanın reddedildiğini gördüm. Çağrı merkezini aradım ve bana hayvanın hastalıktan öldüğü için dosyanın reddedildiğini söylediler. Rapor, tutanak ve fotoğraflara rağmen nasıl böyle bir şey yaparlar? Görselde tutanak mevcuttur. Mağduriyetimin giderilmesini istiyorum.

31 Ocak 2024 07:56 (Şikayetten 6 saat sonra)
İbrahim
01 Şubat 2024 00:07
TARSİM Büyükbaş Hayvanım Öldü Ama Dosya Reddedildi

Verdiğiniz cevap sadece yaptığınız hatayı tekrar ediyor. Sayın TARSİM yetkilisi, hayvanım dosyayı reddettiğiniz hastalık sebebi ile değil, suda boğulma sonucu ölmüştür. Görevlendirmiş olduğunuz eksperin rapor/tutanağında yazıyor zaten. İncelerseniz göreceksiniz ve beni anlayacaksınız. Sizden bu yanlışın düzeltilerek ölen hayvanın sigorta bedelini tarafıma ödemenizi talep ediyorum.

13 Şubat 01:17
Sigorta Şirketi İlgisizliği Ve Hayvan Kaybı
Sevda sonuçtan hiç memnun değil

Sevda
12 Ocak 2024 11:41

TARSİM Hasar Ödemesine Ait İtiraz

05 Şubat 2024 18:02
Sabri sonuçtan hiç memnun değil

Sabri
27 Eylül 2023 16:55