Emine sonuçtan hiç memnun değil

Swiss Gold International Yanıltıyor

17 Ekim 2023 12:23

İsviçre bankaları sizi dava etsin. Bir çok kişi dava etti sizi zaten. Daha hakkı olan bir çok kişi var. Hak hakkı bulur.
Ben kendilerine 80gr altın alımı yaptım 1 yıl telefonlarımı açmadılar, paramı vermediler 1 yıl sonunda Şikayetvar'a yazınca paramın %70 ini verdiler. Geri kalanı vermediler. Zeki insan Erdemli insandır. Başka insanları yanıltarak mutlu olmaya çalışan para kazanmaya çalışan kişiler. Sizin için çok üzülüyorum.

23 Kasım 2023 21:38

Bu yatırım şirketi denen kurum yatırım şirketi değil. Sizin paranızdan koparabildikleri kadar koparıyorlar. Yatırımımı eksik verdiler. 140 bin ₺ vermeleri gereken yerde 90 bin ₺ verdiler. Hem de nasıl verdiler 1 yıl ulaşılmadan. 1 yıl acı, gözyaşından sonra. Hakkımın tamamı kolayca bana gelsin. İnsanlar duyun.

25 Kasım 2023 00:10

Buraya "sorunum çözüldü teşekkürler"vb. Yazanların hepsi bu insanları manipüle etme topluluğunun tam kendisi. İşte listeleri. Mahkemelerden öte önce hızlıca param bana gelsin. Siz de öyle bakın kalın. Siz de ağlayın bir sürü insanı ağlattınız. En hızlı kendinize aydınlanın.

13 Ocak 2024 14:28

Adını kullandığınız İsviçre bankaları benim hakkımı sizden alıp bana versin kolaylıkla. Siz kim İsviçre bankaları kim? Sizde güven yok insanlık sıfır. İnsan olmak isterseniz param bende olur. Ama siz benim paramla tatile gidip Google 5 yıldız verip. Şikayetvar'a gelip " teşekkürler çözüldü" yazarsanız.

04 Mayıs 2024 20:16

Hala vermeleri gereken param gelmedi. Neden ben bu insanlarla karşılaştım diye kendimi suçluyorum. Yaşamımda bir yatırım yaptım kendim için ilk defa. Neden altın takı almadım da bunlardan ham altın alayım dedim? Beni aylarca yıllarca meşgul ettiler boş boş. Ne hakkınız var benim çalışıp kazandığım parada?

İbrahim sonuçtan memnun

18 Temmuz 2023 17:10
"Teşekkür ederim"
Timur sonuçtan hiç memnun değil

Swiss Gold International'da Yatırım Sonrası Yaşanan Mağduriyet

21 Temmuz 2025 14:09
Şeyhmus sonuçtan çok memnun

13 Aralık 2024 00:07
Murat sonuçtan hiç memnun değil

09 Haziran 2023 23:15