Sweet Bonanza İzinsiz Mesaj : Numaramı Sisteminizden Kaldırın!

15 Ekim 2024 19:55

Hayatımda hiç kumar oynamadım sitelerine girmedim, kumarı geç oyun bile oynamam. Numaramı nereden nasıl bulduğunuz bilmiyorum ama yaptığınız tacizden başka bir şey değil. Her seferinde engelliyorum fakat başka bir numaradan mesaj atıyorsunuz. Amacınız nedir? Numaramı sisteminizden kaldırın yoksa daha büyük mercilere başvuracağım. Beni rahatsız etmeyi kesin.

Levent sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

25 Haziran 2025 22:07
Derin sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

Derin
27 Haziran 2025 04:34

28 Aralık 2023 18:47

25 Kasım 2024 22:48
Polat sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

02 Ağustos 2025 04:02
"Tarafıma istemediğim halde gönderilen mesajlarla ilgili yaşamış olduğum sorunu nihayet çözüme kavuşturduğunuz için teşekkür ederim. Daha önce defalarca ilettiğim şikayetlerime rağmen sonuç alamamış olsam da, sonunda gerekli aksiyonun alınmış olması memnuniyet verici. Göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür eder, benzer sorunların tekrar yaşanmaması dileğiyle çalışmalarınızda başarılar dilerim."