Ümit sonuçtan hiç memnun değil

Suzuki Servis Hizmetindeki Güven Sorunu

10 Ekim 2024 14:27

Merhaba, 2020 yılının sonlarına doğru 2019 model SWIFT model bir araç satın aldım sizden engelli indirimim ile, aracıma arkadan vurulması neticesinde Suzuki Tuğmaner servisinizde aracımın hasarını onarım için kendilerine teslim ettim, birkaç hafta sonra aracımı teslim aldım. Aradan 1 sene geçmeden bagaj kaplamalarında soyulmalar meydana geldi. Servise bu konuyu ilettiğimde bagaj onarımının başka firma tarafından yapıldığını, yapılan işlemin garanti dışı olduğunu ilettiler. Defalarca görüşmem neticesinde bir türlü netice alamadım. Şimdi size soruyorum. Aradan 5 sene geçti, 1 ay sonra aracımı satabiliyorum ve yeni bir araç almak için tekrardan bayilere gideceğim. Benim yerimde olsanız tekrardan Suzuki alır mısınız? Çok samimi söylemem gerekiyor ki eğer yaptığınız işin arkasında durup sorunumu halletmiş olsaydınız hiç düşünmeden tekrardan Suzuki Vitara alacaktım.
Peki siz bana tekrardan araba satabilecek misiniz?

profile profile
10 Ekim 2024 15:59 (Şikayetten 1 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Talebinizin incelemeye alındığını ve sizinle en kısa sürede iletişime geçileceğini iletmek isteriz. Ürün ve hizmetlerimizle ilgili ihtiyaçlarınızda size destek vermekten memnuniyet duyarız. Suzuki Müşteri Hizmetleri

15 Ekim 2024 10:19

Müşteri hizmetlerinden tarafımı aradılar, tekrardan araba alırsanız yardımcı oluruz. Ama bu sorununuz için çözüm sunamıyoruz diyorlar. Artık bu marka kesinlikle tercihim değildir. Markayla ilgili tavsiye isteyen tüm yakınlarıma olumsuz geri bildirim vereceğim.

15 Ekim 2024 10:38

Müşterimiz ile irtibata geçilerek gerekli bilgilendirme yapılmıştır. Suzuki Müşteri Hizmetleri

15 Ekim 2024 14:04

Bilgilendirme yapılmıştır, sorunla ilgili hiçbir aksiyon alınmamıştır. Sorunum çözülmemiştir.

Ercan sonuçtan hiç memnun değil

Ercan
05 Temmuz 2024 10:36

Suzuki Swift'te Cruise Control Sensör Arızası Ve Servis İlgisizliği

Görkem
05 Eylül 2025 16:56
Suzuki Swift'te Cruise Control Sensör Arızası Ve Servis İlgisizliği

Suzuki 2024 Model Sıfır Araç Ayıplı Ürün

28 Haziran 2024 13:44
Adnan sonuçtan hiç memnun değil

Suzuki Ek Garanti Sorunu

Adnan
24 Temmuz 2024 14:46
Dilek sonuçtan hiç memnun değil

Suzuki Bayisinde Kredi Ve Faiz İşlemlerinde Yaşanan Mağduriyet

Dilek