Talip sonuçtan hiç memnun değil

Sunvit Ürünü Göndermiyor

12 Ağustos 2024 12:04

www.sunvit.com.tr den siyah vc taşı almıştım ürünü hiçbir şekilde göndermiyorlar. Ayrıca telefonlara da bakan yok kendilerine hiçbir şekilde ulaşılmıyor. Bir çok kez iletişim numaralarını aradım mail attım. Yine de kendilerine ulaşmam mümkün değil. Ödediğim para ile kaldım paramı geri istiyorum.

12 Ağustos 2024 16:03 (Şikayetten 3 saat sonra)

İyi günler internet sayfasında da belirtiği gibi renkli ürünler için 1 ay içinde tedarik sağlanacak diye not yazılmıştır. Ürününüz yarın kargoya verilecektir. Gecikme için özür dileriz. Saygılarımızla

13 Ağustos 2024 01:23

Konuyla ilgili tarafıma dönüş yapılmadı günlük olarak en az 2 3 kere arama yapıyorum ulaşım yok. Renkli ürün için 1 ay tedarik yazısını tam olarak nereye eklediniz? Ödeme sayfasında tedarik süreci 3-5 gün yazıyor. Ürün ile ilgili bilgilendirme yapmadığınız için ürünü başka yerden temin etmek zorunda kaldım. İnşaatta beklemede kalamaz haliyle ödeme itirazında bulundum ürünü de tarafıma istemiyorum. Kargolanmadan önce de para iadesi istediğimi belirtiyorum buna rağmen yarın kargoya vereceğinizi belirtiyorsunuz. Kargolamayın istemiyorum. Ürünün para iadesini istiyorum. Ürünü de henüz teslim almadığım için iade şart. Ürün tarafıma Teslim Edilse bile 6502 sayılı Tüketicinin Korunması hakkında Kanuna göre tüketicinin cayma hakkıyla ürünü iade edip ücret iadesi isteyeceğim.

13 Ağustos 2024 09:14

[email protected] adresine IBAN ve isim soy isim yazarsanız ücretiniz iade edilecektir.

04 Aralık 2024 11:06

02 Mayıs 17:13
Ödemesi Yapılan Ürün Teslim Edilmedi Ve Müşteri Desteği Sağlanmadı

27 Nisan 2024 10:51
Saatdunyasi. 034 (Instagram) Gelen Ürün Bambaşka
Emine sonuçtan hiç memnun değil

09 Temmuz 2023 14:44