08 Eylül 2024 23:24

Fotoğraflar yapan uzmanın yanında çekilmiştir. Eryaman şubesine 08.09.2024 15:30 protez tırnak randevuma gittim, önden 300 TL IBAN yoluyla kapora ödemesini yaparak. İstediğim işlem beyaz tonlarda ombre işlemiydi. A***** Hanım, düzeltmemi istediğiniz yer olursa kontrol edin, söyleyin diye incelikte bulunsa da başarısız olan işlemi beğenmediğimi nezaket kuralları içerisinde dile getirdiğimde baygınlık geçirdi. Sonrasında eşi gelene kadar insanlık adına elimizden geldiğince yardımda bulunduk. Benden sonraki danışanı da tırnaklarımı görüp işlemden vazgeçti. Çıkarken eşi beyefendi, 'Karım sizin yüzünüzden bayılmış, size bir daha işlem yapmak istemiyor, sizinle görüşeceğiz' tarzında konuşarak el kol hareketleriyle sesini yükseltti ve uyguladığı tırnakları aynı yerde bulunan başka bir tırnak merkezinde ücret vererek çıkartmak zorunda kaldım. Zaten çıkarttırmasam 3-5 günde düşeceğini oradaki uzmanlar da söyledi. Kendini pişirmeden, deneyim sahibi olmadan, stres yönetimini gerçekleştiremeden bence sektöre girilmesi yanlış. Bu yorumu eşinin üslubundan dolayı yapıyorum, yoksa 'aman boş ver ya' diyecektim. Kaporam geri iade edildi.

Tuana sonuçtan hiç memnun değil

28 Ağustos 2023 01:45

21 Haziran 2025 20:40