Stardoll Hesabıma Giremiyorum Lütfen Hesabımı Geri Verin...

01 Eylül 2024 00:50

Merhaba, neden bu şekilde oldu bilmiyorum. Stardoll hesabıma giremiyorum. 1 buçuk yıllık Royal'im. PC'den otomatik giriyordum ama şifremi biliyorum yine de giremiyorum. Hesabıma çok fazla harcama yaptım. Lütfen yardımcı olun, hesabımı geri verin. Gerekenin yapılmasını talep ediyorum.

profile profile profile

Yorumlar (23)

Umut
Umut

Yardımcı olalım ulaşın.

Ceyda

Aynı sorunu yaşıyorum dil değiştirmeyle de düzelmedi çözen varsa yardımcı olabilir mi

Zeynep
Zeynep
Şikayeti Çözüldü

Dün hesaba girdim hiçbir problem yoktu şifremi de biliyordum ama şu an giremiyorum 0 dan oyuna katılabiliyorum ama hesaba almıyor ne yapmalıyım

Meyra
Meyra

Düzeldi bugün girebildim

Düzeldi mi?

Dili değişince de olmadı

Elif

Evet aynı soruna sahibim ama başka bir tarayıcı üzerinden ssse girip dil değişikliği yapıp girin. Uygulamadan çözüm bilmiyorum maalesef.

Elif

Aynı sorunu yaşıyorum nasıl çözeceğiz? Bende royaltyim ve hesabım 4 yıllıktı...

Ceyda

İstek attım takipleşmeden mesaj gönderemiyorum

Ceyda

Yaptığım isten dolayı insta vermem doğru olmaz siz yazabilir misiniz ben size ulaşsam 🥺

Elif

Eğer hala gözükmüyor ise insta falan verebilirseniz oradan yardımcı olmak isterim.

Elif

https://www.stardoll.com/tr/help/article.php?sectionId=15&articleId=18 Umarım gözüküyordur🥰

Ceyda

Seni de çok uğraştırıyorum kusura bakma ama link görünmüyor 🥺

Elif

Az önce linkini attığım sayfa yani "sıkca sorulan sorular" o sayfada aşağıya inip dil değiştirin ve tekrardan yukarı çıkıp hesabınıza giriş yapın

SSS sayfası dediğiniz nedir

Microsoft Edge

Hangi tarayıcıyı kullandın

Elif

https://www.stardoll.com/tr/help/article.php?sectionId=15&articleId=18 Şu ekrandan dili İngilizce yapıp aynı yerden giriş yapın.

SSS nedir

Elif

Oyunun dilini değiştirdim ve bende oldu dediğim gibi SSS sayfasının orada dili ING yapıp girin.

Of denedim olmuyor napacağım 😔

Ceyda

Telefonun mu dilini değiştirdin oyunun mu? Erişime engellense VPN ile girilirdi bence ama denedim girilmedi

Elif

Sanırım çözüm buldum. Büyük ihtimalle Türkiye'de erişime engellenmiş. Farklı bir dile çevirebildiğim zaman hesabıma giriş yapabildim tarayıcıdan.

Esra sonuçtan hiç memnun değil

24 Ağustos 2024 18:07

Stardoll Hesabıma Giriş Yapamıyorum