Slazenger Ayakkabı Aldım Pişman Oldum

17 Mart 2024 08:41

09.01.2024 tarihinde ilk defa internet üzerinden alışveriş yapma deneyimini Slazenger markası ile yaşadım. Siparişim 12.01.2024 tarihinde teslim edildi ve Slazenger marka yarım bot ayakkabımı kullanmaya başladım. Ayakkabım, normal kullanım şartlarında yaklaşık 50 gün içinde yırtıldı. İnternetten sipariş verirken, ayakkabının su geçirmez özelliğinin olmadığını biliyordum ancak küçük bir su birikintisinde ayakkabının beklediğimden fazla su aldığını gözlemledim. Ayrıca, ilk kez bugün kullanmaya başladığım diğer ayakkabım, aynı numaraya sahip olmasına rağmen, sol ayakta uygunken sağ ayakta darlık hissi yarattı. Her iki çift ayakkabı da 42 numara olmasına rağmen, bir çiftte herhangi bir sorun yokken, diğer çiftte kalıp farklılığından kaynaklanan bir darlık söz konusu. Eğer ayağımla ilgili bir problem olsaydı, diğer çiftte de benzer bir sorun yaşardım. Bu durum, ürünlerin üretiminde bir hata olduğuna işaret ediyor olabilir. Ayrıca, müşteri hizmetleri konusunda da beklentilerimi karşılayamadıklarını belirtmek isterim.

slazenger-ayakkabi-aldim-pisman-oldum-2.jpg
slazenger-ayakkabi-aldim-pisman-oldum-1.jpg
18 Mart 2024 14:59 (Şikayetten 1 gün sonra)

Sayın Sinan V., Tarafımıza bildirmiş olduğunuz Slazenger Ayakkabı Aldım Pişman Oldum konusuna istinaden gerekli kontroller yapılacaktır. En kısa süre içerisinde sizlere geri dönüş sağlanılacaktır. Saygılarımızla, Slazenger Müşteri Hizmetleri Birimi

18 Mart 2024 15:03

Sayın Sinan V., Değerli Müşterimiz, yapmış olduğumuz görüşmeye istinaden talebiniz ile ilgili bilgi paylaşılmıştır. İyi günler dileriz.

Baris sonuçtan hiç memnun değil

09 Aralık 2024 18:40
Su Geçirmez Denilen Bot İlk Kullanımda Su Aldı
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

29 Ağustos 2024 12:07
Slazenger Ayakkabı Siparişim İptal Edildi Ve Müşteri Hizmetleri Yardımcı Olmadı
Onur sonuçtan memnun

23 Kasım 2023 18:39
Aynur sonuçtan hiç memnun değil

04 Ocak 2025 12:21
Slazenger Botlar Su Geçirmez Mi?