Erol sonuçtan hiç memnun değil

Skoda Karoq DSG Şanzıman Sorunu Ve Yetersiz Garanti Desteği

11 Aralık 2024 09:53

2019 yılı Aralık ayında sıfır olarak satın aldığım 2019 model Skoda Karoq Styl model aracım, 2021 yılı Aralık ayında vites geçişlerindeki sorun nedeniyle Skoda yetkili servisi İstanbul/Sultanbeyli Ç******** tarafından kavrama ve volan dişlisi değişimi yapılarak sorun çözümlenmişti. Ancak yine aynı arızadan dolayı 25/11/2024 tarihinde İstanbul/Kartal A**** O** yetkili servisinde problem yaşadım. İyi niyet garantisi kapsamında kavrama parçası değiştirilebileceğini beyan ederek aracım onarıma alındı. Ancak ilerleyen süreçte şanzımanda yaşanan problemin kavrama ile birlikte volan dişlisinin de değiştirilmesi gerektiği bilgisi tarafıma iletildi ve volan için iyi niyet garantisinin devreye alınmayacağı Distribütör firma Y*** O** tarafından onaylanmadı. Daha evvel 2 yıl geçmeden arızalanan aynı parçalar ve işçilik için tarafımdan 38.491,80 TL A**** O**'ya ödeme yaparak aracımı teslim alabildim. Ayrıca markanın kullandığı DSG şanzımanlarda bu tür sorunların kronik olduğu bilinmekte. Benim kullandığım 4. Skoda araç fakat bundan böyle sorunum çözülmezse marka ile olan tüm alışverişlerimi sonlandıracağımı üzülerek bildiriyorum.

Onur

Erol Bey ben de bu gibi mekanik/motor sorunlarıyla uğraşmamak için artık elektrikli düşünüyorum. Hatta dün Skoda Elroq için deneme sürüşü yaptım ailemle, gerçekten söylüyorum 204 bg i tam anlamıyla hissettiriyor araç, sonra kendi aracıma bindim 1,2 puretech türbe motor var bende, motor teknolojisi artık geçmiş zamanda kalmış bunu idrak ettim. O sebeple elektrikli diyorum size de... Selamlar, teşekkürler.

Onur

Erol Bey merhaba, sonuç ne oldu? Bilgilendirme yapabilir misiniz rica etsem. Teşekkürler.

Erol

Sonuç maalesef biraz daha ağzımıza bal çalarcasına bir miktar daha indirim yapılarak kapatıldı. Ben de artık markayı protesto ediyorum ve alış verişi kestim.

Skoda Vag Grubunun DSG Ayıbı

Veli
18 Aralık 2023 17:54
Erdi sonuçtan hiç memnun değil

Skoda Superb Kronik DSG Kavrama/Volan Sorunu- Fahiş Fiyat Uygulaması

Erdi