Eyüp sonuçtan hiç memnun değil

Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi Doktor Randevusunda Yaşanan Sorunlar

14 Ağustos 2024 13:49

Askeri mahkeme vesilesiyle heyet raporu almam gerekiyordu. Psikiyatri bölümünde İ****** A**** Fışkırma adında doktor muayene odasına 2 saat geç geldi. İlk ben gelmiştim, sabah 9.00'dan beri kapı önünde bekliyordum. 11 sularında tuvalet ihtiyacımı karşılamaya gittiğimde geldim ve 16 numara bendim. Benden sonraki bir numara içerideydi, danışmada kimse yoktu. Her bir kişinin adı yazmadan müsaitken yani tıklatıp içeri girdiğimde sert bir şekilde 'Çık dışarı' dedi. Birkaç kişi girip çıktı, no 22'ye kadar. Ardından tekrar müsaitlikte girdiğimde 'Adın yazmadan girme demedim mi?' diye bağırmaya başladı. Kaşları çatık dedim ki 'Ben ilk sıradaydım' (ilk ve son kez konuştum). Dinlemeden bağırıp hakaret etmeye devam etti. Kendimi anlatmama bile fırsat vermeyip bağırmaya devam etti. Ardından yine kendi kendine alarma basıp güvenliği çağırdı. Tek kelime etmedim, hikaye boyunca sadece kekelediğim ile kaldım. Majör depresyon ve birçok sosyal fobi ile mücadele ediyorum ve insanlarla diyalog kurarken çok zorlanıyorum. Özellikle psikiyatri doktorunun bu halde olması sizce her şeyi ama her şeyi anlamsız kılmıyor mu? İnşaatçıyım, özel sorunlarım var diye binanın temeline betonu az mı dökeyim? Özellikle doktorların empati yeteneğinden yoksun olmaları, karşılarındakini kendinden bu kadar aşağı görmeleri çok üzücü. Hiçbir işlem yapamadan çıktım.

14 Ağustos 2024 14:44

Hastanede beklediğim süre 5 saat*

14 Ağustos 2024 16:09

Seyrantepe etfal*

16 Ağustos 2024 20:10

Mahkeme kararı olduğu için aradılar aynı doktor ile randevu dediler istemedim

Deniz sonuçtan hiç memnun değil

İstanbul Eğitim Araştırma Hastanesi Doktorun İncelenmesi Gerekiyor İnsanlar İle Konuşmayı Bilmiyor

23 Eylül 2024 12:31

20 Mart 2024 15:01
Ayşe sonuçtan hiç memnun değil

05 Ağustos 2023 15:33
Murat sonuçtan hiç memnun değil

İstanbul Eğitim Araştırma Hastanesi Geç Kalan Doktor Ve Sert Üslup Sorunu

23 Ocak 2025 16:56